Apie reno ir as galiu pasakyti... mano uosviene vazinejasi su Renault Modus 2006 metu (atrodo). Vazinejasi 3 metus, per ta laika jokiu rimtu gedimu nebuvo, mano masina turbut dvigubai dazniau gedo nei jos... Bet... Teisingai kazkuri ir sake, priejimas ir detaliu pakeitimas kainuoja daug, vienas is pvz. ka atsimenu, tai durelese langas neuzsidare, kazkokia detale sugedo, remontas atsiejo (su detale) ~1500 ltiu! Lempuciu pakeitimas 120 litu! Tepalu pats nepasikeisi, nes ten prieiti neimanoma, juo labiau moterims (tiek mano vyras, tiek uosvis i jura eina, o masinos aisku kaip tycia genda, kai ju nera namie...). Trumpas komentaras - genda retai, bet taisymas kainuoja gan daug!
Na o as aisku uz BMW!
QUOTE(wikne @ 2010 05 31, 12:24)
Na as kaip ir almost nepritarciau tokiam kategoriskam teigimui pati vazineju su renuku,viduj elektronika, nu bet jokiu problemu nematau aisku kaip ir kiekvienoj masinoj, nepriklausomai nuo gamintojo perdega tai lempute, tai kokius stabdziu kaladeles reik keisti ir pan.bet tai kai pats moki susitvarkyt masina,nereikia del kiekvieno menkniekio po servisus duotis tai ir jokio galvos skausmo nera tiek pas mus su mb tiek pas teti tiek pas broli renukai,visuose elektronika, bet tai vazinejam patenkinti ir jau kitokios masinos ne nenoreciau....tiesa pas teti kazkada buvo lempute perdegusi tai teko visa priekine panele nuimti, nu bet ir tai ne beda,nuemei pakeitei ir vel uzdejai cia gal kai nesusiduri su tokiais dalykais tai ir atrodo viskas sudetinga.
O kai nemoki?