~Jacinta~, sakes kaip sudominot dabar nakti miegot negalesiu
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 05 27, 22:50)
Nu gi taip vilioja ta paslaptis
Iš manęs instruktorius tik sms'o sulaukė Kažkaip neteko girdėti, kad kas nors ką nors jiems dovanotų
Iš manęs instruktorius tik sms'o sulaukė Kažkaip neteko girdėti, kad kas nors ką nors jiems dovanotų
as tai tik paskaitau patyliukais tema bet si kart ir mane sudomino as ir tik sms nusiunciau,o gal net instruktorius pats man pirmas paskambino dabar galvoju gal per mazai to sms buvo
Jacinta, sudomino ir mane ka sia tema galetum pasakyti
Kadangi Jacinta paslaptinga ir nieko mums nesako, paslaptis atrodo laaabai diiiidelė, tai prieš akis taip ir paišosi vaizdas su girtais striptizus šokančiais instruktoriais
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 05 28, 08:25)
Kadangi Jacinta paslaptinga ir nieko mums nesako, paslaptis atrodo laaabai diiiidelė, tai prieš akis taip ir paišosi vaizdas su girtais striptizus šokančiais instruktoriais
Jei jusu fantazija tokia laki, niekas nedraudzia matyti tokius vaizdus!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 28, 08:40)
Jei jusu fantazija tokia laki, niekas nedraudzia matyti tokius vaizdus!
Dar ir kokia
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 05 28, 07:25)
noreciau pamatyti toki vazideli, bet manau yra visai kitaip
QUOTE(Almost @ 2010 05 28, 11:14)
nu bet žmogus negali/nenori pasakyt, tai kam čia dar zirzt reikia, kad įdomu įdomu? suaugęs žmogus, ne vaikas juk, čia nei tiesioginė, nei atvirkštinė psichologija nepadės...
Prie ko čia ta atvirkštinė ar neatvirkštinė psichologija
Ji parašė, kaip galvoja, aš parašiau.....
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 05 28, 12:21)
Prie ko čia ta atvirkštinė ar neatvirkštinė psichologija
nu o kam taip priimt asmeniškai? ne Jums asmeniškai taikiau, o apskritai situacijai, nes prasidėjo ne apie vairavimą ar pan., o apie dėkingumą instruktoriui ir zyzimai pasakyt, ką ten žino tokio slapto
QUOTE(Almost @ 2010 05 28, 11:25)
nu o kam taip priimt asmeniškai? D
Nu kas jau ten toookio slapto... Kaip ir kiekvienam kolektyve yra visko, yra ir temų apie kurias nesinori rašyti viešai
Tebunie ne asmeniškai. Iš kitos varpinės žiūriu.