Sveikos ralistes
ar galiu jungtis prie jusu
teises turiu pusantru metu,bet per visa ta laika vairavau gal kokius 3-4 kartus
matot del ko as pasiryzau jas issilaikyti,ogi todel kad mano vyras tingi visur vaziuot,jam tik masinas patinka keisti ir ja blizginti,nors niekur nevaziuoja
o as su vaiku vezime,dar eidava maisto apipirkti,gryzdavau kaip bezdzione istystom rankom,pilna maisu,kad ir seip lietus ar ka reikia eit peskom,tai tas ir pastumejo jas issilaikyti
taiva as jas ir issilaikiau,bet kad pas mane yra beda
bijau vaziuoti,nes paskutini kart kai vazevau ir reikejo pradet rede,per stipriai gaza paspaudziau,tai kai soviau is vietos,kad net prakaitas ismuse,tikrai isgasti gavau,ir man tas buna daznai pradedant vaziuot,per stipriai uzgazuoju
ir matot as daba esu Airijoj,o cia keliai ziaurus,tai tikrai nera noro ir vaziuot,nes vos eina su masina persilenkti,gryztu rudeni su dukryte i LT nes ja leisiu i darza,o vyras dar pasiliks cia,tai man nori nenori reikes vairuot,nes darzelis toloka,ir juolab vistiek reikes visur vazinet,nes vyro nebus salia,bet va ta nelemta baime,ir jau nuo daba vis apie tai pagalvoju kaip man bailei reikes vairuot,o dar mieste
dar galvoju gal pries tai reikes savo buvusiam instruktoriui pasiskambint kad koki pora kart mieste su juo pavaziuociau
nu nezinau,kaip jus merginos tas baimes iveikdavot
Kai esi mylimas, neabejoji niekuo. Kai myli pats, abejoji viskuo.