Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šuns kirpimą

KIRPĖJA.
http://spicas.ten.lt/

QUOTE(jovile @ 2006 10 24, 10:07)
Skaiciau as tas taisykles blush2.gif  Nu tikrai nemaciau kad tokia tema yra 4u.gif

Atsakyti
4u.gif as turiu spanieliuka trys metus ziurejau kaip mano veiseja kerpa mano suneliu ir mokiaus dar klausinejau kitu spanielistu ir prasau as jau pati ja kerpu. tik pres parodos vis del to prasau kirpejas.man taip ramiau inai meistras savo darba. g.gif
Atsakyti
Pastebėjau forume be galo daug įvairių ilgaplaukių šuniukų mylėtojų. Kas tvarko jūsų šuniukų šukuosenas : kirpėjai ar namiškiai. Šiaip pasidalinkite įspūdžius , kur rast gerų kirpėjų, kainos, mados, kosmetika ir t.t.

Aš savo Jorkytę kerpu Kaune, pas kirpėją Rimą. Moku 20-30Lt ir labai džiaugiuosi, kad radau šitą gerą žmogutį, kuris labai daug mane išmokė apie tai, kaip geriausiai maudyti, kuo maitint ir pan. Ankščiau tai kirpausi Gertrūdos gatvėj, buvusioj Kikos kirpykloj, tačiau paskutinis lašas buvo, kai vietoj "trumpai" nukirpo visiškai plikai. Po šio nesusikalbėjimo daugiau ten nebesilankau.
Atsakyti
šiaip tai dar šitame pačiame puslapyje yra tema "Viskas apie šuns kirpimą". Kam reikia naujos?

Na va, matyt moderatorė kaip tik perkėlė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 lapkričio 2006 - 14:51
QUOTE(svelniai @ 2006 05 14, 14:50)
Noreciau suzinoti kur vedate kirpti savo sunis - domina Vilniaus miestas

Sveikos,

Kam reikia kirpėjos Vilniuje, parašykite man asmeninę žinutę, duosiu koordinates, nes čia negalima įkeldinėti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovile @ 2006 10 23, 09:16)
Turiu foksterjera, bet jis labai jau apzele, kur man rasti sunu kirpeja siauliuose, niekur nerandu??? schmoll.gif
Gal galit parasyti telefono numeri kokios kirpejos?
Buciau labai dekinga.

tai kur vis delto nuvedete savo foksiuka kirptis?? labai smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva.ieva @ 2006 11 11, 09:13)
Sveikos, man labai reikalinga sunu kirpeja, kuri noretu dirbti vilniuje, naujame suniuku salone. Jei zinote prasau praneskite. Gal net kuri is jusu noretu, labai didele patirtis nereikalinga, svarbiausia myleti gyvunus ir noras tobuleti.
Aciu

mane labai sudomino jusu skelbimas kaip galima butu su jumis susisiekti?
Atsakyti
Skelbimas labai senas, turbūt jau rado žmogų per daugiau negu metus.
Atsakyti
sveikutes,
Vilniuje atsidare naujas sunu grozio salonas Uzupyje,gal kas jau buvot ?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
O as neradau, kas anglu koker spanieli paruostu parodai, todel prisikalbinau viena kirpeja, kuri emesi sio darbo ir tuo paciu man pravede kirpimo pagrindu pamoka, labai esu jai dekinga ir dabar pati savo kokeriuke ruosiu, kerpu, pesu ir t.t.Parodoje del kailio gavom ne vieno teisejo pastabas, kad labai gerai priziuretas ir puikus kailis. Tai nera taip sunku, tiesiog reikia bandyti, jeigu domina butent anglu kokerio kirpimas, galesiu imesti vieno seminaro fotkes. ax.gif
Papildyta:
O cia maniske paruosta parodai blush2.gif Mano darbas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mes ir turim suniuka user posted image
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2006 10 26, 14:13)
Sveika,

Aš apkerpu šunelius, nors dabar jau ne pavasaris, bet gal vis dar reikia apkirpti tavo šuniuką? Tai rašyk, aptarsim kas ir kaip ir kur vyksta.
Papildyta:
Sveika,
Dėl šuniukų kirpimo: aš savo pudeliuką visada pati kirpau.Dabar šuniuko nebeturiu  verysad.gif , tačiau kirpimo įgūdžiai išlavinti kaip reikiant per tuos 13 metelių, tad galiu padėti su kirpimu.

... sveika, kokiam mieste pati gyveni??? aciu g.gif
Atsakyti