QUOTE(vovere74 @ 2013 01 31, 10:57)
Gal galite argumentuoti, kodėl? Kuo skiriasi būtent mozeriams skirtos alyvos, nuo kitoms mašinėlėms skirtų? Kas jos sudėtyje yra tokio išskirtinio, kad negalima naudoti pvz. prie osterio pridėtos alyvos?
Na as pasakysiu ka sako kauno meistras Ogminoje
Kai as pora peiliuku nunesiau ir pasakiau, kad man jie labai greitai atsimpa, ko nebuvo su pirmu peiliuku, kuris buvo ant masineles kai pirkau. Jis manes paklause kokia alyva naudoju, pasakiau, kad turiu dar likusia nuo Oster masineles. Tada jis man pradejo pasakoti, kad kiekvienas gamintojas sukuria alyva butent jo siulomom prekem ir kad jeigu as naudoju Moser masinele, tai ir tepalas turetu buti butent Moser, nes ten skiriasi kazkoks tai klampumas, skystumas tu alyvu (apie tai neismanau). Taip pat sake, kad griestai kiekviena karta panaudojus butina sutepti peiliuka, dar sake kitos naudoja siuvimo masinoms skirta alyva, o to daryti negalima, nes gadinasi peiliukai. Nuo to skystumo priklauso slydimas ir pan. Kerpu sunis jau 6- metai, ir tikrai pastebejau, kad jei naudoji tai, ka siulo gamintojas, tai peiliukai tarnauja daug ilgiau.
Tai tiek is mano puses ziniu, jeigu masinele kaista, as nesciau apkeisti kita, nes man buvo irgi panasiai, sake, kad kazkaip nesureguliuoti normaliai peiliukai, sakau sureguliuokit, sureguliavo ir pastebejau, kad kaista maziau, bet kaista. Kadangi buvo garantija, pakeite nauja, nes taip ir suni isgazdinti galima