Aš manau, kad turėtum susirasti meistrą, kuris kerpa visų veislių šunis ir tartis su juo, bet, kažkas konkrečiai tuo užsiimtų, tai tikrai nežinau
Aš buvau užėjus į vieną veterinarkę ir ten buvo skelbimas "Šunų kirpykla", tai paklausiau, ar galėtų mano šunį paruošti parodai, tai pasakė, kad NE, nes atsieit sudėtinga, tai taip ir nesupratau, kokia ten kirpėja.
Linkiu susirasti gerą mokytoją
@aakutee nu jo idomi ta "kirpeja"... JEI ji kirpeja...
gal zinote kontaktus sunu kirpeju klaipedoje ,kurie galbut galetu mokyti sio meno?
nalabai kas ir mokys kirpti.. pasiemi zirkles ir kerpi, kerpi, aisku pries tai reiketu zinoti kaip turi atrodyti tos veisles suo nukirptas nors butu geriau susirasti zmoguti kuris kerpa sunis, ir pasiziureti kaip tai daro, o paskui jau daug darbo ideti ir siekti gero rezultato paciam
Ir dar svarbiausia turėti tokių šunų - bandomųjų triušių
QUOTE(Gėlyte @ 2006 02 28, 23:04)
Sveikos,
Turiu labai mielą neveislinį šuniuką, kurį labai norėčiau šiek tiek pagražinti pavasariui
Gal kas pasidalins patirtimi, kur galėčiau jį apkirpti Vilniuje ir kiek tai kainuos?
Turiu labai mielą neveislinį šuniuką, kurį labai norėčiau šiek tiek pagražinti pavasariui
Gal kas pasidalins patirtimi, kur galėčiau jį apkirpti Vilniuje ir kiek tai kainuos?
QUOTE(svelniai @ 2006 05 14, 13:50)
Noreciau suzinoti kur vedate kirpti savo sunis - domina Vilniaus miestas
Vilniuj - Pet Style, tik nžn ar kerpa didelius šunis, nors ant vizitkės parodytas ir didelis įrašykit googlėj "Pet style" išmes kontaktus, pasiskambinkit - pasiklauskit
Na bandomuju suniuku tai lyg ir turiu,tik kad va ta pati pradzia sunkoka
vistiek reiktu paziuret kaip kirpejos dirba,kokias priemone naudoja,o laiko ir noro ismokti tai daryti tikrai turiu.tai gal galetumet kontaktus kirpeju duot kad galeciau galbut susitarti.geriau butu klaipedoje
vistiek reiktu paziuret kaip kirpejos dirba,kokias priemone naudoja,o laiko ir noro ismokti tai daryti tikrai turiu.tai gal galetumet kontaktus kirpeju duot kad galeciau galbut susitarti.geriau butu klaipedoje
QUOTE(miss_era @ 2006 10 11, 11:21)
gal zinote kontaktus sunu kirpeju klaipedoje ,kurie galbut galetu mokyti sio meno?
mane taip pat domina šis menas, gal Kaune kas galėtų mokyti?
pasirodo, ne taip jau lengva rasti, kas pamokytu sio meno. as kol kas niekaip nerandu
Ši kirpėja Šiauliuose dirba
http://spicas.ten.lt/
http://spicas.ten.lt/
QUOTE(jovile @ 2006 10 24, 10:10)
Gal kas zinote sunu kirpeja siauliuose, nes labai nesiseka paieska