as - svarstykle:) mano busimasis - zuviukas:)
nervino jis mane pradzioje savo paprastumu/gilumu, bet dabar kai plaukimo krypti pakoregavome - tai fainas
Siaip daznai pasibaram del sudo ir nieko, kartais del idejiniu dalyku, bet siaip viska uzgozia romantiskumas, atsidavimas ir elgimasis su tavimi kaip su pacia ypatingiausia...
tai kad man net pavydas karts nuo karto sukyla, kai pamatau kas ir kaip akytes stato i ji beziuredamos
nervino jis mane pradzioje savo paprastumu/gilumu, bet dabar kai plaukimo krypti pakoregavome - tai fainas
Siaip daznai pasibaram del sudo ir nieko, kartais del idejiniu dalyku, bet siaip viska uzgozia romantiskumas, atsidavimas ir elgimasis su tavimi kaip su pacia ypatingiausia...
tai kad man net pavydas karts nuo karto sukyla, kai pamatau kas ir kaip akytes stato i ji beziuredamos
As taip pat svarstykle esu, draugas - zuvys. Pradzioje labai sunku buvo, dabar apsislifavome Tik labai nervina, kad jis neturi savo nuomones, patarimo is jo nesulauksi, o taip noretusi tureti gera pasnekova
Net nezinau kas mus sieja, bet mums kartu buti tikrai gera
Net nezinau kas mus sieja, bet mums kartu buti tikrai gera
As svarstykles, o mano maziukas zuvys, mes kartu daugiau jau nei 3 metukai, bet siaip santykiai geri Ir kazkaip nesutinku kad zuvys be nuomones, tylios ir pan... kaip cia rase. Maniskis tai dar ir kokia savo nuomone turi ir apskritai su juo gyventi niekada nebuna liudna visda kazka sugalvoja, laisvalaiki dazniausiai isai ir suplanuoja kazkaip labai saugiai su juo jauciuosi.
QUOTE(eola @ 2005 12 23, 20:11)
Jeigu Svarstyklėms Žuvys yra vergai, tai Žuvims Svarstyklės yra loginiai informatoriai bei emociniai ir seksualiniai viršininkai. Žmoniškai šnekant, Svarstyklės yra labai apsiskaičiusios, intelektualios personos, tad jos Žuvims gali suteikti daug informacijos iš įvairiausių gyvenimo sričių, be to, tai vyksta paprasčiausio pokalbio metu - Žuvys tiesiog tyli, klauso ir dedasi į širdį ir protą, ir po truputį tobulėja. Juk ne veltui sakoma, kad Svarstyklės yra geriausi pedagogai, dėstytojai. Be to, Svarstyklės gali išmokyti Žuvis mylėti (s), valdyti savo emocijas, pajusti harmoniją, nes Svarstyklės yra pusiaiusvyros ženklas, o Žuvys per daug gilios (taip gilios, kad net dugno nesimato), dėl to su jomis sunku bendrauti kasdienybėje, nes Žuvys visada lyg "ne tame laike ir ne čia". Kaip tik Svarstyklės gali jas(juos) nuleisti ant žemės, išmokyti konkretumo, praktiškumo. Pavyzdžiui, aš esu Žuvų ženklo, o mano motina - Svarstyklės, tai aš jai dėkinga už tai, kad išmokė mane gerai tvarkytis namuose, kantriai atlikti savo pareigas. Tai man labai pravertė kasdienybėje. Na, o dabar, užauginusi vaikus, galiu sau leisti ir "paskrajoti debesyse".
O dėl to aukojimosi, tai...be vargo nei žuvelės iš prūdo nepagausi
O dėl to aukojimosi, tai...be vargo nei žuvelės iš prūdo nepagausi
labai gerai viskas pasakyta! is tikruju svarstykles yra geri informatoriai ir santykiuose daug ka galetu ismokyti zuvis, be to jos vadovauja zuvymis ... kaip del to skaudu bebutu .. bet is tkruju tiesa, dauguma situacijose netiesiogiai viskas priklauso nuo jo, pradedant nuo paprastu dalyku [ar nores jis susitikti ar nueiti kur nors] iki daug svarbesniu, tik deja jis pats visada blashkosi ir pats nezino ka daryt, daug laiko sprendzia, sprendzia ir neapsisprendzia vargas vien .... As atv nesu pasyvi zuvyte, kuri plaukia pasroviui, o kaip tik pries srove ir man paciai idomiau kai reikia spresti sudetingesnes situacijas gyvenime, todel galbut jis ir suviliojo tuom, kad su juo taip lengva nebus. Bet laikui begant pamatai, kad labai skirtingos asmenybes, man norisi grazios darnios seimos, jam svarbiau draugai, prisigerimai .... Nemegsta gincu, vengia ju, jam geriau pasislepti nuo visu, jau geriau buna taip kaip yra ir teka pasroviui, problema pati issispres, bet taip dazniausiai nebuna O man svarbiausia konkretumas visur, jei kazkas negerai, reikia issiaiskinti kas, o jam tas nesvarbu. Del to buna kruva nesusipratimu, konfliktu. Sudetinga sajunga ir mano atveju neaisku kiek ilgai dar tesis.
mano mb zuviukas, kartu jau esam 5 metus, ir visada labai gerai sutariam. siaip jis man daug kur leidzia vadovauti, isklauso mano nuomone, taciau negaliu jam visalaik vadovauti nes pats turi galva ir gera p del nuomones, tai jam sunku tik su vienu pasakyt rubu parduotuvesa ar tinka man rubas ar ne
bet siaip tai tikrai yra ryztingas, netgi labai, nebijo rizikuoti ir tikrai gyvenime neplaukia pasroviui.
mano geriausia drauge zuvyte, nuostabus siek tiek prie meno zmogus
o siaip tai ne viska lemia zenklas, juk kiekvienas zmogus yra individualus ir daug elgesio bruozu paveldi is tevu ar seneliu. pvz mano mb yra grynas prosenelis, ir speju toks butu budamas ir avinas ir zuvis
bet siaip tai tikrai yra ryztingas, netgi labai, nebijo rizikuoti ir tikrai gyvenime neplaukia pasroviui.
mano geriausia drauge zuvyte, nuostabus siek tiek prie meno zmogus
o siaip tai ne viska lemia zenklas, juk kiekvienas zmogus yra individualus ir daug elgesio bruozu paveldi is tevu ar seneliu. pvz mano mb yra grynas prosenelis, ir speju toks butu budamas ir avinas ir zuvis
Aš esu Svarstyklės, o mano vyras - Žuvys. Žinoma, kaip ir visuose horoskopuose yra rašoma, Žuvys su Svarstyklėmis nuolat ginčysis ir pyksis... Bet mes kažkaip lyg ir normaliai sutariam, žinoma, kaip ir visose šeimose būna visko, pasipykstam, susitaikom. Aš jam pavadovauju kartais, nes pačiam taip patinka ir to prašo...
Mano visi ex-Zuvys,o as Svarstykles. Kazkaip man jie budavo tarsi zmones is kito pasaulio (geraja prasme), pilni svajoniu, fantaziju, jautrus ispudziams, be galo humaniski ir dvasingi, nors cia ir pasireiskia ju dvilypumas,kadangi kuniski malonumai, kalbos apie juos-apsedimas kazkoks. Na ne siaip sau ir pirma sekso vadoveli parase Zuvu vyras
QUOTE(Beatti @ 2007 03 18, 21:26)
ir musu santykiai idealus, ,musu pomegiai vienodi,nuomones sutampa,as esu laiminga,ir tikrai ne as seimoj galva ir ne jis,mes vioska sprendziam kartu,tikiuosi ir toliau taip santykiai klostysis,be to mano brolis irgi zuvis,ir mes nuo vaikystes -geriausi draugai....
Mes santuokoj jau 10 metų, neskaitant dar 3 prieš tai metus draugystės.
PAs mus irgi viskas idealiai Aišku kaip ir visose šeimose būna pykčių, pasibarimų, bet didesnių problemų tikrai nėra
Man labiausiai patinkantis Žuvų vyrų bruožas, kad bent jau maniškis, tai labai labai šeimos žmogus
Ir visiškai nepritariu nuomonei, kad Žuvys be nuomonės visiškai priešingai pas mus šeimoje. Aš tai tokia Svarstyklė amžinai nežinanti į kurią pusę pasisverti
na matyt moteru-svarstykliu ir vyru-zuvu ir atvirkstinio varianto santykiai skiriasi. Ir turbut pirmas variantas geresnis.
Mano ex-svarstykliusmano akimis buvo kaip is kitos planetos [blogaja prasme], nei intelektualiai, nei emocishkai netikom vienas kitam ... Lb dziaugiuosi kad viskas pasibaige, nes kitaip gyvenimas su juo butu prazutis ...
Mano ex-svarstykliusmano akimis buvo kaip is kitos planetos [blogaja prasme], nei intelektualiai, nei emocishkai netikom vienas kitam ... Lb dziaugiuosi kad viskas pasibaige, nes kitaip gyvenimas su juo butu prazutis ...
QUOTE(gudrene @ 2008 10 31, 11:48)
Ir visiškai nepritariu nuomonei, kad Žuvys be nuomonės visiškai priešingai pas mus šeimoje. Aš tai tokia Svarstyklė amžinai nežinanti į kurią pusę pasisverti
Na tai gal cia tik mano toks jam sunku apsisresti ka nuveikti savaitgali, i kokia kavine mane nusivesti...visada klausia manes, kur as noriu vaziuot, ka as noriu veikti ir t.t. na ir parduotuveje jis ne koks padejejas...jei jau renkuosi koki ruba, tai pastoviai atsauna, kad as nesiosiu o ne jis, arba dazniausiai sako "nezinau, kaip nori taip ir daryk". Tai po tokiu shopingu as su juo nebeinu, dabar drauge pasikvieciu