vyras - žuvis, gal tai nesuderinama?

amžinai iš vyro ir kitų girdžiu svarstyklės svarstyklės svartso svarsto..
gal svarstyklėms žuvys visai netinka?

Naujoke25, 14 Gru 2005 - 16:54, para�ė:
Naujoke25, 14 Gru 2005 - 16:54, para�ė: ![]()
niu ir aš palieku savo žuvių, bet gal ne dėl to, kad žuvis nzn, bet šitie žmonės labai neryžtingi, mane tas kartais erzina, tokiam laisvai galima vadovaut, tampyt kaip už virvutės lėliuką, bet matyt jų toks ženklas tą jiems suteikia..
eola, 15 Gru 2005 - 14:02, para�ė:
eola, 15 Gru 2005 - 14:02, para�ė: ![]()
Mes abu su vyru esam Žuvys, bet "žuvis žuviai nelygu". Tai, kad Žuvys yra meniškos prigimties, Svarstyklėms tikrai neturėtų būti našta, nes ir Svarstyklės yra valdomos Veneros - meilės ir kūrybos deivės. Bet esmė ta, kad skaičiuojant pagal laikrodžio rodyklę, nuo Svarstyklių iki Žuvų ženklo yra šeši ženklai, o tai reiškia, kad Žuvys yra Svarstyklių vergai, turi jų klausyti, nes Svarstyklės yra psichologiniai viršininkai Žuvims. Tad, jeigu draugaujate su Žuvinu, tai turite "netingėti" su juo dirbti, jam vadovauti, o Žuvinas jūsų įtakoje tikrai pasikeis, pakils į aukštesnį lygį. Va, tik reikėtų truputį pasikankinti
.Štai aš gyvenu su vyru jau virš 30 metų...
Oi kaip nelengva kartais būdavo, bet dabar turiu tooookį gerą draugą, įdomų pašnekovą ir šiaip viskam tinkantį partnerį.
eola, 23 Gru 2005 - 20:11, para�ė:
eola, 23 Gru 2005 - 20:11, para�ė: ![]()
Jeigu Svarstyklėms Žuvys yra vergai, tai Žuvims Svarstyklės yra loginiai informatoriai bei emociniai ir seksualiniai viršininkai. Žmoniškai šnekant, Svarstyklės yra labai apsiskaičiusios, intelektualios personos, tad jos Žuvims gali suteikti daug informacijos iš įvairiausių gyvenimo sričių, be to, tai vyksta paprasčiausio pokalbio metu - Žuvys tiesiog tyli, klauso ir dedasi į širdį ir protą, ir po truputį tobulėja. Juk ne veltui sakoma, kad Svarstyklės yra geriausi pedagogai, dėstytojai. Be to, Svarstyklės gali išmokyti Žuvis mylėti (s), valdyti savo emocijas, pajusti harmoniją, nes Svarstyklės yra pusiaiusvyros ženklas, o Žuvys per daug gilios (taip gilios, kad net dugno nesimato), dėl to su jomis sunku bendrauti kasdienybėje, nes Žuvys visada lyg "ne tame laike ir ne čia". Kaip tik Svarstyklės gali jas(juos) nuleisti ant žemės, išmokyti konkretumo, praktiškumo. Pavyzdžiui, aš esu Žuvų ženklo, o mano motina - Svarstyklės, tai aš jai dėkinga už tai, kad išmokė mane gerai tvarkytis namuose, kantriai atlikti savo pareigas. Tai man labai pravertė kasdienybėje. Na, o dabar, užauginusi vaikus, galiu sau leisti ir "paskrajoti debesyse".
O dėl to aukojimosi,tai...be vargo nei žuvelės iš prūdo nepagausi
eola, 15 Gru 2005 - 14:02, para�ė:
eola, 15 Gru 2005 - 14:02, para�ė: ![]()
Mes abu su vyru esam Žuvys, bet "žuvis žuviai nelygu". Tai, kad Žuvys yra meniškos prigimties, Svarstyklėms tikrai neturėtų būti našta, nes ir Svarstyklės yra valdomos Veneros - meilės ir kūrybos deivės. Bet esmė ta, kad skaičiuojant pagal laikrodžio rodyklę, nuo Svarstyklių iki Žuvų ženklo yra šeši ženklai, o tai reiškia, kad Žuvys yra Svarstyklių vergai, turi jų klausyti, nes Svarstyklės yra psichologiniai viršininkai Žuvims. Tad, jeigu draugaujate su Žuvinu, tai turite "netingėti" su juo dirbti, jam vadovauti, o Žuvinas jūsų įtakoje tikrai pasikeis, pakils į aukštesnį lygį. Va, tik reikėtų truputį pasikankinti
.Štai aš gyvenu su vyru jau virš 30 metų...
Oi kaip nelengva kartais būdavo, bet dabar turiu tooookį gerą draugą, įdomų pašnekovą ir šiaip viskam tinkantį partnerį.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė