Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

kokius mokescius sodra atskaito nuo motinystes pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 04 02, 13:28)
o kur parašyta kad negalima nėščių priimti į darbą. na jei rastumet kas priimtų nors vienai dienai, būtų ramiau dėl tų pašalpų. o su ta sodra tai kol  išsiaiškinsit... rekomenduoju parašyti raštišką užklausimą sodrai, kad atsiųstų raštą kaip bus su jūsų dekretu, gal tada ramiau bus

o tarkim uztektu kokiu 3 val per savaite g.gif
Atsakyti
15 proc GPM ir 6 proc PSD
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2010 04 02, 12:48)
o tarkim uztektu kokiu 3 val per savaite  g.gif

kodėl gi ne. tik kad alga nebūtų 5000 biggrin.gif tada tikrai gali prikibti
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 04 02, 13:17)
turiu pazima is daktaru kad ta diena kai atleido buvo 15 sav nestumas  ax.gif o ir i nestumo iskaita itraukta esu spalio 26d (tada uzvede nesciosios kortele) o atleido gruodzio 31  ax.gif

turėtumėte patekti į tas išimtis, bet aš tai vistiek patarčiau eiti į sodrą kalbėtis, siųsi raštišką užklausimą, dar su kokiu teisininku pasitarti, žodžiu visais būdais užsigarantuoti, kad taip ir bus
Atsakyti
Jus cia labai rimtai bendraujat o as gal biskiuka ne i tema bet noreciau suzinoti kelinta menesio diena sodra pervedineja pinigelius uz vaiko prieziuros atostogas iki 2 metu? Tiesiog bankas leidzia pakeisti paskolos mokejimo data tai noretusi kad panasiai gautusi ax.gif gal tiksliau butu Kauno pervedimu data ax.gif Vilniuje lyg girdejau 15-20 ar kaune panasiai? nes su pirma dukrele pinigeliai krisdavo apie 10-12.
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 04 02, 14:50)
turėtumėte patekti į tas išimtis, bet aš tai vistiek patarčiau eiti į sodrą kalbėtis, siųsi raštišką užklausimą, dar su kokiu teisininku pasitarti, žodžiu visais būdais užsigarantuoti, kad taip ir bus

sodroj buvau ir savo mieste kalbejau ir i vilniu skambinau tai visur sake kad gausiu bet va vistiek man neramu ir viskas doh.gif
Atsakyti
Labas labai noreciau pasiklausti kaip dabar skaiciuoja motinystes pasalpa,ar vieneriu metu uzmokesti,ar dvieju? g.gif
Atsakyti
12 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 02, 16:05)
kelinta menesio diena sodra pervedineja pinigelius uz vaiko prieziuros atostogas iki 2 metu? gal tiksliau butu Kauno pervedimu data  ax.gif Vilniuje lyg girdejau 15-20 ar kaune panasiai? nes su pirma dukrele pinigeliai krisdavo apie 10-12.

man pervesdavo kažkur apie 12-15 mėnesio d., nžn, ar čia nuo miesto priklauso, vistiek apie vidurį mėnesio turėtų gautis, tai jei tai aktualu, pasiskirkit paskolos mokėjimus mėnesio gale, tuo pačiu, kai mokat ir kitus mokesčius, ir tikrai neprašausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 02, 15:05)
Jus cia labai rimtai bendraujat o as gal biskiuka ne i tema bet noreciau suzinoti kelinta menesio diena sodra pervedineja pinigelius uz vaiko prieziuros atostogas iki 2 metu? Tiesiog bankas leidzia pakeisti paskolos mokejimo data tai noretusi kad panasiai gautusi  ax.gif gal tiksliau butu Kauno pervedimu data  ax.gif Vilniuje lyg girdejau 15-20 ar kaune panasiai? nes su pirma dukrele pinigeliai krisdavo apie 10-12.

dazniausiai perveda 15-18 diena. cia vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Skaitau skaitau ir ...
Noriu dar vieno atsakymo ax.gif Dabar esu vaiko prieziuros atostoguose iki 3metu. Menesio pabaigoje iseinu i dekreta su antruoju. Bet pries pirmaji dirbau tik 7 men. (tada tiek ir uztekdavo). Ar man tuos uz pirma dalins is 12, ar kaip bus unsure.gif ? Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gales atsakyt ax.gif

Esu vaiko prieziuros atostogose siuo metu ir esu kelioms valandos isidarbinusi aukstojoje mokykloje. Tuos pinigus, kuriuos gaunu kaip atlyginima is aukstosios mokyklos, sodra isskaiciuoja is pasalpos. Dabar turiu vaziuot i komandiruote i uzsieni, mokes dienpinigius. Kazin ar tuos dienpinigius irgi is pasalpos atskaiciuotu? Man atrodo, kad neturetu, nes dienpinigiai (jei alga ar valandinis atlygis nera mazesni uz vyriausybes nustatytas normas) nera apmokestinami GPM ar sodros mokesciai ir apskritai yra tokie pinigai, kurie paprastai komandiruotes metu ir suvartojami...
Bet gal as ko nors nezinau g.gif ?
Atsakyti