QUOTE(paslaptingai @ 2010 06 06, 22:37)
Gal galite mane pataisyti/atsakyti į mano klausimus:
-i dekretą iseinu iki kol pirmam vaikui dar nesueje 2m. Tai man pasalpa skaiciuos kaip pirmam vaikui?
- visiskai neatsimenu kaip tie dokumentai tvarkomi- pirmiausiai darbovietej rasau prasyma isleisti i dektreta? tada su isakymu ir is daktaro tuo "biuleteniu" einu i sodra? O dar kokiu nors pazymu reikia?
-o gal jau rasant prasyma darbovietej reikia pateikti daktaro pazyma?
-sodros internetinis psl toks pasikeites! as niekaip nesugebu rasti net tel kuriuo galima skambintis del info. Gal kas parasytumet?
-i dekretą iseinu iki kol pirmam vaikui dar nesueje 2m. Tai man pasalpa skaiciuos kaip pirmam vaikui?
- visiskai neatsimenu kaip tie dokumentai tvarkomi- pirmiausiai darbovietej rasau prasyma isleisti i dektreta? tada su isakymu ir is daktaro tuo "biuleteniu" einu i sodra? O dar kokiu nors pazymu reikia?
-o gal jau rasant prasyma darbovietej reikia pateikti daktaro pazyma?
-sodros internetinis psl toks pasikeites! as niekaip nesugebu rasti net tel kuriuo galima skambintis del info. Gal kas parasytumet?
ir dar papildysiu klausimais
-pagal ist. darbo vieta saugoma 3m, bet va jei tokia situacija, kai moteris augina viena vaika, ir paskui be pertraukos iseina antra auginti kaip tuomet su ta darbo vieta?
- jei buna moteris vaiko prieziuros atostogose ir dar iseina i dekreta, tai gauna dvi vadinamasias pasalpas?
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2010 06 07, 09:01)
dabar jau gali ir elektronini uzpildyti ir duoti tik balta lapa apie ta biuleteni.
oho kas cia per naujove?! tai toki uzpildyti gali bet kada? nebutinai tai dekreto dienai eiti pas daktara?
ACIU, Smilla