Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

Sveiki,

gal kas susidurete? esu nestumo ir gimdymo atostogose, ir gausiu momentiniu papildomu pinigeliu pagal autorine sutarti, Ar galima? Ar nenukentes kokia ismoka, kaip su mokesciais?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 05 31, 16:25)
Sveiki,

gal kas susidurete? esu nestumo ir gimdymo atostogose, ir gausiu  momentiniu papildomu pinigeliu pagal autorine sutarti, Ar galima? Ar nenukentes kokia ismoka, kaip su mokesciais?

galima. išmoka bus atitinkama sumažinta
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 31, 16:57)
galima. išmoka bus atitinkama sumažinta

bet jau ismokejo ?
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 05 31, 14:47)
Sveikos paneles,
Visiskai susipainiojau cia besiskaitinedama smile.gif Gal galit man padet?
I dekreta iseinu 2010 10 15, O dirbau nuo 2006 08 iki 2009 07 , poto issidarbinau, ir isidarbinau 2010 05 21 . Jeigu mano atlyginimas ( kaip pavyzdys) yra 800 ant popieriaus, tai kiek man tos motinystes pasalpos bus kas menesi ? ( procentus zinau). Buciau labai dekinga, jeigu padetumete susigaudyti smile.gif

Tai jei 800 ant popieriaus, tau i rankas arti 700 minus 10 proc.
Atsakyti
Sveikos
skaitau skaitau, bet cia man vistiek nedaeina-is kuriu menesiu man skaiciuos dekretines. Gal kas pades susigaudyti...
I dekretines iseinu birzelio 11d.-dabar esu VPA iki 3m(dukrai sueis 3m rugsejo 28d). Kaip raso, reikia tureti 12 men staza per 24 men. Siaip gaunasi, kad man jis kaip ir susidaro is 2009.09-2008.06 laikotarpio (jei gerai pasiskaiciavau). Tai kuriuos menesius man dabar ims skaiciuojant???
Ir ar yra galimybe rinktis ta varianta, kad skaiciuotu kaip pirmo?
Atsakyti
QUOTE(murka2008 @ 2010 05 31, 13:48)
pagal viska, tai turetu ismoketi skirtuma  4u.gif

Beja merginos del nestumo/gimdymo atostogu, daug kas laukia pinigeliu kuo greiciau ir neisigilina, kad ismoka per 15 darbo dienu, o ne per 15 dienu, tai realiai 3 savaites  4u.gif

Realiai, dažniausiai, pinigėliai išmokami greičiau. Tik Sodroje pasako ilgiausią laikotarpį- 15 darbo dienų, per kurį privalo išmokėti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ausramor @ 2010 05 31, 20:02)
Sveikos
skaitau skaitau, bet cia man vistiek nedaeina-is kuriu menesiu man skaiciuos dekretines. Gal kas pades susigaudyti...
I dekretines iseinu birzelio 11d.-dabar esu VPA iki 3m(dukrai sueis 3m rugsejo 28d). Kaip raso, reikia tureti 12 men staza per 24 men. Siaip gaunasi, kad man jis kaip ir susidaro is 2009.09-2008.06 laikotarpio (jei gerai pasiskaiciavau). Tai kuriuos menesius man dabar ims skaiciuojant???
Ir ar yra galimybe rinktis ta varianta, kad skaiciuotu kaip pirmo?

Jums skaičiuosis iš 2009m 06 mėn.-2010. 05 mėn. laikotarpio. Pildant prašymą sodroje, galit rinktis jums palankesnį variantą, jei geresni pinigėliai buvo pirmo vaiko, iš jo ir skaičiuos. 4u.gif
Atsakyti
Laba,
vaiko priežiūros atostogų išeinu birželio 21 dieną, tai man su prašymu reikia pateikti pažymą apie 2009 m. birželio mėn. man priskaičiuotą atlyginimą?
Ar gerai paskaičiavau?
ax.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 06 01, 08:53)
Laba,
vaiko priežiūros atostogų išeinu birželio 21 dieną, tai man su prašymu reikia pateikti pažymą apie 2009 m. birželio mėn. man priskaičiuotą atlyginimą?
Ar gerai paskaičiavau?
ax.gif  blush2.gif  ax.gif

O iseinant vaiko prieziuros, kazin, ar is viso reikia pazymu? tik isakymo is darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 01 birželio 2010 - 11:16
QUOTE(Smilla @ 2010 06 01, 11:12)
O iseinant vaiko prieziuros, kazin, ar is viso reikia pazymu? tik isakymo is darbo.

kiek žinau iki 2010 01 01 sodrai buvo pristatomos ataskaitos apie už ketvirtį priskaičuotą atlyginimą, tai manyčiau kad reikėtų pristatyti pažymą už birželį.

geriausia paprasykit kad už visus 12 mėn duotų darbovietė smile.gif
Atsakyti
manyčiau ši tema skirta ne diskusijoms politinėmis temomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 06 02, 09:33)
manyčiau ši tema skirta ne diskusijoms politinėmis temomis smile.gif

drinks_cheers.gif Žinutės neatitinkančios temos, perkeltos į joms skitą vietą. Prašyčiau nepamiršti koks šios temos pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
sveikos moteriskes. nieko nesuprantu apie tas ismokas ir noreciau kad man kvailam daiktui paaiskintumete ax.gif
kaip vis del to ismoka skaiciuojasi. jeigu nestumo metu turejau bileteniu tai jie man smarkiai pagadins ismokos dydi ar ne? g.gif
Atsakyti