Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Jelenux:) @ 2010 05 19, 14:40)
tai kaip ir as turetum gauti
tik kada neaisku 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as jau si menesi tikejaus gauti doh.gif  doh.gif

ir as tikiuosi si menesi drinks_cheers.gif
belieka laukti tada mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jelenux:) @ 2010 05 19, 12:44)
o kodel tik liepa? doh.gif

aha,idomiai cia,kodel tik liepa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2010 05 19, 14:40)
tai kaip ir as turetum gauti
tik kada neaisku 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as jau si menesi tikejaus gauti doh.gif  doh.gif

Uz likusias balandzio dienas gausit vaiko prieziuros pinigelius. Tik kad juos gauti reikia vykti i sodra su isakymu is darbovietes, kad ji jus isleidzia VPA. Tada jie paskaiciuoja ir sumoka. Moka iki 15 kito men. dienos.
Tik vat tas ju apskaiciavimas uz likusias menesio dienas labai jau idomus, nes kaip rasiau anksciau visas priskaiciuotas to men. pajamas dalina ne is darbo dienu ir veda vidurki, o dalina is men. esanciu dienu ir tada gautas vienos dienos vidurkiis labai mazas. Gal jums kitaip paskaiciuos - pasidalinkit info, nes labai noreciau issiaiskinti, ar cia jie ka nors suklydo, ar visoms taip skaiciuojama ir ten viskas gerai, tik tada eilini karta nukencia mamos ir ju vaikuciai... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif Mamytes, padekit g.gif Mano vaikiukui liepos 2d. sueina 2 metukai. Atsotogas buvau pasiemus pries iseidama i dekreta (kvailele doh.gif ). Vasara visai man nesinori eiti i darba, o ir maziukas i darzeli eis tik nuo rugsejo men. Ar galiu rasyti prasyma del vaiko prieziuros atostogu iki 3 metu, o po menesio pasiprasyti i darba? (dirbu mokykloj).
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolkute @ 2010 05 19, 15:14)
Labuka smile.gif  Mamytes, padekit g.gif  Mano vaikiukui liepos 2d. sueina 2 metukai. Atsotogas buvau pasiemus pries iseidama i dekreta (kvailele doh.gif ). Vasara visai man nesinori eiti i darba, o ir maziukas i darzeli eis tik nuo rugsejo men. Ar galiu rasyti prasyma del vaiko prieziuros atostogu iki 3 metu, o po menesio pasiprasyti i darba? (dirbu mokykloj).
Dekui smile.gif

jei dirbat mokykloj, turbūt gerai suprantat to darbo specifiką. paskirstys vienaip, tada kitap, dėstys viena mokytoja, po to jūs grįšit...aš nežinau ar taip galima,
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2010 05 19, 11:44)
o kodel tik liepa? doh.gif

todėl, kad Sodra šią išmoką perveda vieną kartą į mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 05 19, 15:26)
todėl, kad Sodra šią išmoką perveda vieną kartą į mėnesį smile.gif

deja merginos as jus pataisysiu tongue.gif skambinausi katik i sodra ir pasake kad ismoka turiu gauti dar sioj sawaitei,o velawo todel,kad buwo nutraukta sutartis..tai va lauksiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2010 05 19, 15:33)
deja merginos as jus pataisysiu  tongue.gif  skambinausi katik i sodra ir pasake kad ismoka turiu gauti dar sioj sawaitei,o velawo todel,kad buwo nutraukta sutartis..tai va lauksiu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tai aišku, kad taip smile.gif man rodos komentavusioji balandį tiesiog supainiojo su birželiu...

QUOTE(jolkute @ 2010 05 19, 15:14)
Labuka smile.gif  Mamytes, padekit g.gif  Mano vaikiukui liepos 2d. sueina 2 metukai. Ar galiu rasyti prasyma del vaiko prieziuros atostogu iki 3 metu, o po menesio pasiprasyti i darba? (dirbu mokykloj).

taip, žinoma, kad galite
galite pasiprašyti ir ne po mėnesio, o tarkim nuo rugsėjo pirmos, tik aišku, įspėkit vadovybę apie tai, kad vistik žadate grįžti šiems mokslo metams wink.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 05 19, 15:20)
jei dirbat mokykloj, turbūt gerai suprantat to darbo specifiką. paskirstys vienaip, tada kitap, dėstys viena mokytoja, po to jūs grįšit...aš nežinau ar taip galima,

tai kad apie vasarą eina kalba
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2010 05 19, 11:08)
Sveiki
Padekite ir man prasau susigaudyti, nes as niekaip negaliu suprasti kaip cia ir kas.
As dirbu nuo 2009-09-15, dabar laukiuosi vaikelio. Gimdyti 2010 spalio gale. Dar turejau per si laikotarpi viena autorine sutarti 1.5 menesio (nezinau ar ji prisides). Tai kada man reiktu iseiti i dekretines atostogas, kad gauciau visas priklausancias pasalpas?

Pagal mane jums reikia dirbti iki 2010 m. rugsejo 15 d. Autorines alga tik isiskaiciuos i tuos 12 men algos vidurki.
O ka veikete iki 2009-09-15? nes siaip, jei per 2 metus butu stazas 12 men, tai irgi gautumet. O jei stazo truksta bent vienos dienos, tai pasalpa nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2010 05 19, 18:09)
Pagal mane jums reikia dirbti iki 2010 m. rugsejo 15 d. Autorines alga tik isiskaiciuos i tuos 12 men algos vidurki.
O ka veikete iki 2009-09-15? nes siaip, jei per 2 metus butu stazas 12 men, tai irgi gautumet. O jei stazo truksta bent vienos dienos, tai pasalpa nepriklauso.

Iki to laiko dirbau bet irgi pagal autorine sutarti.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2010 05 19, 19:02)
Iki to laiko dirbau bet irgi pagal autorine sutarti.

Reiketu pasiskaityti Sodros psl. arba gal cia kas atsakys g.gif , ar tas autorines sutarties laikas isiskaito i staza. Jums svarbu, kad per 2 metus iki dekreto (kai sueis pilnai 30 nestumo savaiciu arba veliau) jus turetumete 12 men staza. Is tu 12 men ir skaiciuos ismokas, ims vidurki. Gali buti pertrauku tarp tu 12 men.
Atsakyti
as siulyciau nuvaziuotii sodra, su dokumentais ir pasneket. man atrodo, kad autorines isiskaiciuoja panasiai kaip ir individulai veikla, tik kazkaip ten imamas koeficientas uzmokescio prie pajamu, o prie stazo nuo 800lt - 1 men. stazas. bet galiu ir klysti. nes taip yra su indvividulia veikla pagal pazyma. geriausiaaisku vietoje aiskintis, kol kad galit, kad butumet rami, kad laiku iseisit.
Atsakyti
Sveikutės, nesuprantu, kaip dėl to elektroninio dekreto, gydytoja sako, kad į sodrą man eiti nereikia jie kažką tvarko patys, tik dar reikia pranešti darbovietei, nuo kada išeinu i dekretą, ką ir padariau, o darbovietė sutvarko viską. Bet nejau nereikia man eiti į sodrą? Nei prašymo rašyti, nei sąskaitos nr.? Gal kas susidūrėt???
Atsakyti