QUOTE(Dontela @ 2010 04 22, 10:06)
Gal man reikėtų dabar pagrindinėje darbovietėje išeiti vėl nors kelioms savaitėms vaiko priežiūros atostogų, kol vaikui sueis trys metai, kad tos atostogų dienos įeitų į naujai skaičiuojamų pinigų už atostogas laikotarpį? (nes tos tikrosios atostogos iki 2 metu, kuomet as jose buvau neieina i motinystes pasalpai reikalinga laikotarpi, kad gauciau pagal toki pat kompensuojama uzdarbi, kaip ir su pirmu vaiku? Kaip man pasielgti geriau?
kaip jums patinka, taip ir darykit nuo to kad vėl išeisit atostogų niekas nepasikeis.
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 10:21)
as kiek girdejus ir skaicius, tai jei esi vaiko prieziuros atostogose - ir tuo metu pastoji ir vel iseini gimdyti, tai skaiciuoja kaip pagal pirma vaika, o jei gryzti i daba, tai jau kitaip skaiciuoja; o jei jus dabar vel iseisit.... vargu ar tai ka pakeistu nes visviena jau busit dirbusi (nutarukusi pirma prieziura) ir jau turesit kitokiu pajamu pagal kurias ir skaiciuos.
neklaidinkit. arba girdėjot iš vbs ir skaitėt ne teisės aktus, nes taip nėra. kur skaityti pateikta aukščiau.