Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

sveiki, gal kas buvo susidres su tokia situacija :

siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose, vaikui 2010 08 16 sukaks 2 metai, dabar laukiuosi antro vaikelio, i dekreta turbut isleis kazkur liepos menesi g.gif man kyla klausimas, ar gausiu ta vienkartine ismoka kuri mokama iki gymdymo, ir ar jei ja gausu, ar man toliau iki 2010 08 16 mokes ismokas uz pirma vaikeli ? ar gavus ta vienkartine ismokas uz pirma vaikeli nustos moketi? o gal man isvis ta ismoka vienkartine nepriklauso? g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 04 14, 09:34)
sveiki, gal kas buvo susidres su tokia situacija :

siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose, vaikui 2010 08 16 sukaks 2 metai, dabar laukiuosi antro vaikelio, i dekreta turbut isleis kazkur liepos menesi  g.gif  man kyla klausimas, ar gausiu ta vienkartine ismoka kuri mokama iki gymdymo, ir ar jei ja gausu, ar man toliau iki 2010 08 16 mokes ismokas uz pirma vaikeli ? ar gavus ta vienkartine ismokas uz pirma vaikeli nustos moketi? o gal man isvis ta ismoka vienkartine nepriklauso?  g.gif
aciu  4u.gif

už pirmą vaiką gausit kaip gavot iki jam sueis 2 m. kokia vienkartinė? 1430 turint omeny? žinoma gausit, visi vaikai gauna. ar turit omeny už neštumo ir gimdymo atostogas 126 dienas? gausit ir už jas, juk supratau, kad jus turite darbdavį kuris išleido pirmo vaiko atostogų.
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 04 14, 11:40)
už pirmą vaiką gausit kaip gavot iki jam sueis 2 m. kokia vienkartinė? 1430 turint omeny? žinoma gausit, visi vaikai gauna. ar turit omeny už neštumo ir gimdymo atostogas 126 dienas? gausit ir už jas, juk supratau, kad jus turite darbdavį kuris išleido pirmo vaiko atostogų.

dekoju uz atsakyma 4u.gif taip, turejau omeny nestumo ir gimdyo atostogas ax.gif kazkodel maniau kad kai ja gausiu man nustos moketi uz pirma vaikeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 04 14, 13:33)
dekoju uz atsakyma  4u.gif taip, turejau omeny nestumo ir gimdyo atostogas  ax.gif kazkodel maniau kad kai ja gausiu man nustos moketi uz pirma vaikeli  doh.gif

tikrai gausit. už liepą ir rugojūčio pusę mėn.
Atsakyti
siandien pridaviau dekreto bileteni i sodra thumbup.gif tik dabar vel turiu galvos skausma doh.gif darbo birza sake man vistiek mokes bedarbio pasalpa nors ir isejau i dekreta, mokes iki lapkricio kazkelintos dienos, tai kazin ar man sodra nesumazins motinystes pinigu nes ir is kitur dar gausiu g.gif klausiau ir birzoj ir sodroj del to tai niekas nezino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 04 14, 17:06)
siandien pridaviau dekreto bileteni i sodra  thumbup.gif tik dabar vel turiu galvos skausma  doh.gif darbo birza sake man vistiek mokes bedarbio pasalpa nors ir isejau i dekreta, mokes iki lapkricio kazkelintos dienos, tai kazin ar man sodra nesumazins motinystes pinigu nes ir is kitur dar gausiu  g.gif klausiau ir birzoj ir sodroj del to tai niekas nezino  doh.gif

O tai kas tave išleis į dekretą, jeigu stovi darbo biržoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2010 04 14, 21:16)
O tai kas tave išleis į dekretą, jeigu stovi darbo biržoje g.gif

sodra mirksiukas.gif mane atleido del terminuotos darbo sutarties kai buvau nescia todel priklauso visos ismokos mirksiukas.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 04 14, 21:56)
trukt iš vadžių ir vėl iš pradžių biggrin.gif paskaitykit darbo kodeksą arba sodros tinklapį mirksiukas.gif

jei cia skirta man tai gal nuorodele galima kur butu parasyta ar gali kartu su motinystes pinigais moketi ir bedarbio pasalpa blush2.gif g.gif
Atsakyti
čia skirta tai, į kurios žinutę atsakiau, ne jums smile.gif
jums reikėtų pasiskaityti čia. abiejų išmokų vienu metu negausite. nedarbo išmoka turėtų būti sustabdyta tam laikui, kai gausite motinystės ar motinystės (tėvystės) išmokas
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 04 15, 08:47)
čia skirta tai, į kurios žinutę atsakiau, ne jums smile.gif
jums reikėtų pasiskaityti čia. abiejų išmokų vienu metu negausite. nedarbo išmoka turėtų būti sustabdyta tam laikui, kai gausite motinystės ar motinystės (tėvystės) išmokas

as ir taip maniau, ir bandziau aiskintis su savo konsultante darbo birzoje, bet ji man atsake kad vistiek mokes bedarbio pasalpa iki lapkricio kazkelintos dienos, ir del pasalpa is sodros neturetu mazeti doh.gif kagi reiks vel pas ja keliauti ir bandyt aiskintis doh.gif
aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
laba,
gal kas galėsite man atsakyti? 4u.gif šio mėn pabaigoje išeinu į dekretą, bet vis dar esu antrojo vaikelio priežiūros atostogose. su dekretu sutampa du mėnesiai su vaiko priežiūros atostogom (nes už dviejų mėnesių vaikui jau sueis du metai). tai noriu pasiteirauti, ar tuo sutapusiu metu gausiu abi išmokas - ir dekretą ir už antrojo vaiko priežiūrą? gal kas žinot kaip dabar yra... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgalu: 15 balandžio 2010 - 09:23
QUOTE(jurgalu @ 2010 04 15, 09:22)
laba,
gal kas galėsite man atsakyti?  4u.gif šio mėn pabaigoje išeinu į dekretą, bet vis dar esu antrojo vaikelio priežiūros atostogose. su dekretu sutampa du mėnesiai su vaiko priežiūros atostogom (nes už dviejų mėnesių vaikui jau sueis du metai). tai noriu pasiteirauti, ar tuo sutapusiu metu gausiu abi išmokas - ir dekretą ir už antrojo vaiko priežiūrą? gal kas žinot kaip dabar yra... ax.gif

žr. 1 psl. atgal biggrin.gif
gausit smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. kreipiuosi ir as patarimo i jus. dirbu 0,5 etato ir dar turiu savo vardu ispirkus patenta? gausiu as pasalpa is tos darbovietes kur dirbu 0,5 etato? patentas niekuo nepakenks?
Atsakyti