QUOTE(Sweety__ @ 2010 03 20, 09:54)
na ka gi, gaminau si geri ir as vakar
vienas dalykas kad mano supratimu gavosi per tirsta tesla biskvitui.. gal pas mane miltu saukstai per dideli?
ir turbut skarda per maza pasirinkau.. nes kiek suprantu biskvitas turetu but plonesnis.. ir viso to pasekoje suluzo biskvitas besukant..
taip pat pertepimas gavosi kiek per skystas.. kazin del ko? gal kondensuoto galejau per daug ipilti?
bet siaip labai skanu
vyras siandien psuryciams puse ir suvalge jau ir labai gyre
tik kad prekines isvaizdos nera
ir liko daug kremo, kurio dalis per krastus dar veliau isbego
vakar as ji irgi dariau. Tik is 3 L dydzio kaiusiniu (nebebuvo ketvirto...) skarda mano 35X39, biskvitas gavosi plonas - pats tas
kremui visus produktus laikiau per nakti kambary, kad beplakant krema, neatsiskirtu sviestas. Ji suplakus, gavosi mikstas kremas, todel palaikiau truputka saldytuve, siek teik sukietejo, tada istepiau biskvita ir susukau. gavosi lux
Mb irgi patiko
Papildyta:
vakar as irgi dariau Kursenu vyniotini. Tik is 3 L dydzio kaiusiniu (nebebuvo ketvirto...) skarda mano 35X39, biskvitas gavosi plonas - pats tas
kremui visus produktus laikiau per nakti kambary, kad beplakant krema, neatsiskirtu sviestas. Ji suplakus, gavosi mikstas kremas, todel palaikiau truputka saldytuve, siek teik sukietejo, tada istepiau biskvita ir susukau. gavosi lux
Mb irgi patiko