Įkraunama...
Įkraunama...

"Kuršėnų" vyniotinis ir kiti

QUOTE(evutukas @ 2010 05 29, 14:31)
cia esme ir yra sio vyniotino kremas, jei bus kitas idaras, tai nebebus jau kursenu, o as mazinu sviesto ir kond nevsa pilu, viskas gaunasi liuks thumbup.gif


drinks_cheers.gif

Galima nors ir uogiene pertept, bet tema yra butent Kursenu vyniotinis, kurio idaras yra pagrindinis dalykas smile.gif
Atsakyti
Na,kaip jums gaunasi toks biskvitas,kaip foto? g.gif man nieko panašaus nesigagvo schmoll.gif panėšėjo į kietą kiaušinienę labiau devil.gif pirmąkart iškepiau,pasirodo,prastą kepimo popierių nusipirkau,netolygiai paskirsčiau,kol nugramdžiau,sukietėjo, ir še tau,boba,devintinės doh.gif antrąkart mikliai nuėmiau,suvyniojau į drėgną rankšluostį,bet neskanus tas biskvitas,ir negražus,tai nežinau,ką ne taip dariau unsure.gif
(beje,aš iš tų,kur kažką bandant pasiseka iš šimtas penkiasdešimt aštunto karto lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės 4u.gif
Netyčia užmačiau šitą temutę ir tuoj pat išbandžiau Kuršėnų vyniotinį thumbup.gif
Labai puikus receptukas thumbup.gif Biskvitas gavosi puikiai, neprilipo (tepiau kepimo popierių sviestu dėl visa ko), iškilo, nelūžo, susivyniojo idealiai, nekietas ax.gif Tik gal kiek kiaušinių skonis jaučiasi jame g.gif
Bet vat su įdaru prasčiau gavosi. Dėjau šiek tiek daugiau kond.pieno, nes kadangi dėjau paprastą varškę, tai pabijojau, kad saldumo maža bus, tai rezultate labai saldu ir per skysta (nesustingo per kelias 3 valandas šaldytuve)blush2.gif Bet pati kalta smile.gif Kremo perdaug, nes pas mane krosnelė maža ir skarda tik 28x28cm telpa, bet sutepiau likusiu kremu sausainius, bus ale Kuršėnų tortukas hihihi.gif
Kitąkart planuoju dėt sausesnę varškę (iš maišiuko, ne iš pakelio) ir daugiau jos bei biskvitus du kept, turėtų būti pats tas thumbup.gif O be to ir iškepa greit thumbup.gif ~8 min kepė ax.gif
Skanumynas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos

Nu man kazkokia mistika su situo vyniotiniu.Visu pirma manau nesamone tiek ilgai kept ir dar tokio karstumo orkaitei doh.gif
Manau maziausiai kokias 5min.ir nesigauna toks pasakiskas biskvitas,kaip foto blink.gif
Vien zo s... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 11 27, 17:51)
Sveikos

Nu man kazkokia mistika su situo vyniotiniu.Visu pirma manau nesamone tiek ilgai kept ir dar tokio karstumo orkaitei doh.gif
Manau maziausiai kokias 5min.ir nesigauna toks pasakiskas biskvitas,kaip foto blink.gif
Vien zo s... doh.gif


Kepimo laika reikia ziureti pagal savo orkaite. Kiekviena gali skirtis savo galingumu.

Kad biskvitas grazus butu - reikia labai gerai isplakti baltymus, kad pavirsius butu lygus, blizgantis.
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 11 27, 17:51)
Sveikos

Nu man kazkokia mistika su situo vyniotiniu.Visu pirma manau nesamone tiek ilgai kept ir dar tokio karstumo orkaitei doh.gif
Manau maziausiai kokias 5min.ir nesigauna toks pasakiskas biskvitas,kaip foto blink.gif
Vien zo s... doh.gif


ar gerai išplakat baltymus? man kepa apie 12-15min,kiek kartų kepiau visada gavosi labai gerai g.gif kažkur darot klaidą 4u.gif
Atsakyti
Gal kvailai paklausiu blush2.gif .. O nuo popieriaus nulupate dar karsta ir susukate, kad atvestu? Ar susukate, kad atvestu su visu popieriumi, ir ta popieriu pasalinate jau atvesusi.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 11 28, 23:08)
Gal kvailai paklausiu blush2.gif .. O nuo popieriaus nulupate dar karsta ir susukate, kad atvestu? Ar susukate, kad atvestu su visu popieriumi, ir ta popieriu pasalinate jau atvesusi.. g.gif  g.gif


Nuimti nuo popieriaus ir dar sita susukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 28 lapkričio 2010 - 22:13
QUOTE(Raile @ 2010 11 28, 23:08)
Gal kvailai paklausiu blush2.gif .. O nuo popieriaus nulupate dar karsta ir susukate, kad atvestu? Ar susukate, kad atvestu su visu popieriumi, ir ta popieriu pasalinate jau atvesusi.. g.gif  g.gif



iškart nuimu nuo popierių su mentele,apverčiu tą patį popierių ir su juo suvynioju kad atvėstu 4u.gif

dabar ir aš noriu kvailai paklausti blush2.gif o tepti košę ant kurios pusės? ant blizgios? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 01 gruodžio 2010 - 00:07
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 01, 01:05)
dabar ir aš noriu kvailai paklausti  blush2.gif  o tepti košę ant kurios pusės? ant blizgios?  g.gif


Aš ant NEblizgios tepu, tada susukus matosi blizgi - gražiau atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 01 gruodžio 2010 - 09:19
QUOTE(Nova @ 2010 12 01, 10:18)
Aš ant NEblizgios tepu, tada susukus matosi blizgi - gražiau atrodo  rolleyes.gif



man niekaip neišeina lygiai paskirstyti tešlos tad ta pusė kartais būna kalnuota truputi ax.gif na reikės pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif man protu nesuvokiama kaip reikia ta viniotini susukt schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif niekada neiseidavo... reiks si pabandyti ir butinai pranesiu kaip gavos aciu uz receptuka bandysim savaitgali 4u.gif
Atsakyti