Kepiau ir aš šią savaitę Kuršėnų vyniotinį skanumėlis, ir svarbiausia taip paprasta nieko sudėtingo Kremą dariau iš sviesto, dėjau daugiau nei pusę indelio kondensuoto pieno ir tikrai nebuvo per saldu dar kremą pagardinau 1 arbatiniu šaukšteliu praline masės mhhh apsivalgymas. Planuoju Motinos dienai tokius du pagaminti
Sugundėt ir mane šituo vyniotiniu tai dabar šaldytuve porą valandų "ilsėsis"
į įdarą dar įpiliau brendžiuko truputuka tai manau skonis bus kita kartą dar bandyčiau dėti daugiau desertinės varškės, o mažiau sviesto
į įdarą dar įpiliau brendžiuko truputuka tai manau skonis bus kita kartą dar bandyčiau dėti daugiau desertinės varškės, o mažiau sviesto
o jums neprikimba tas biskvitas prie kepimo popieriaus? aš tai kol nulupu tai nemažas sluoksniukas lieka ant to popieriaus
Paskutinį kartą jau ir popierių tepiau su sviestu, bet tas pats ššš... prikibo....
Paskutinį kartą jau ir popierių tepiau su sviestu, bet tas pats ššš... prikibo....
QUOTE(uzniukas @ 2010 05 03, 11:06)
o jums neprikimba tas biskvitas prie kepimo popieriaus? aš tai kol nulupu tai nemažas sluoksniukas lieka ant to popieriaus
Kepinmo popieriu keisk, man geriausias tai serla yra. O as turejau irgi toki tai ir su sviestu tepiau ir siaip be nieko. Jei nori verk puse nuplesia biskvito.
As kepsiu savaitgaliui tokius kokius 4, nes tevelio jubiliejus. I pora mastau itarkuoti sokolado, kazi kaip skonis gausis.
o man fino geriausias kepimo popierius.
O kuriose parduotuvėse ieškoti
QUOTE(GAGA @ 2010 05 03, 11:36)
Pirkit tiesiog brangesni ir tiek, ne tuos pigius po kelis litus. O brangesni visi geri, kiek bandziau.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 03, 11:21)
Cia pagal seimininke priklauso, tiksliau prie ko iprantama. Ir istiesu geriau jau nepageileti pinigeliu, tu keliu litu. Nes paskui vis tiek teks pirkti geresni.
Dėkui už patarimus, reiks atkreipt dėmesį perkant nes pas mus provincijoj ne koks pasirinkimas yra vienos rūšies tai ir pirkau nesigilindama ar jis ten brangus ar pigus reiks pasižvalgyt kitur nes ryškiai tas prastas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 03, 11:21)
aš irgi tik už FINO kokybę
na ir pasirodau su savo vyniotiniu
Skanumėlis, ačiū Novai už receptuką
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 05 03, 11:36)
Jei klausiat apie Fino popierių, tai didesnėse Maximose pirkau