QUOTE(staselė @ 2010 04 09, 21:06)
Ačiū už puikų receptą. Išsikepiau kuršėnų vyniotinį, labai skanus. Puikiai pavyko biskvitas ir kremas. Tik man tas kremas su sviestu labai jau riebus. Gal kitą kartą riekės bandyti vietoj sviesto dėti grietinėlę? Tik ar reikia tada dėti grietinėlės standiklio?
aš dedu, apskritai įdarą darau iš 400 g varškės, indelio kondensuoto pieno ir 500g grietinėlės išplaktos su šaukštu cukraus pudros ir 2pakeliais standiklio , įdaro gaunasi daug, bet užtat vyniotinis būna ne sausas
Siandien vel dariau vyniotini. Tik sikart kazko man sutrukinejo biksvitas, bet susisuko. O kremas kaip bebutu keista, gavosi toks tepamas, nebegantis ne kiek. O anksciau isbegdavo man viskas. Dar varskes dadejau kokius 90 g daugiau, nes man ten jos truko
Visus produktus turiu belieka tik issikepti si gardumyna, nes pirktiniame labai daug E priedu
ir as noriu to recepto...
to vyniotinio...
to vyniotinio...
QUOTE(Merisa @ 2010 04 11, 14:19)
Pirmame temos puslapyje
niu va ir aš jau pasidariau šį vyniotinį niam naim kaip skanu tik kažkokius mažus kiaušinius turėjau, tai dėjau 5 trynius ir baltymus gavosi super. Tik va, ta mano ,,duchovkė" rūpužė truputką susvilino apačią bet vistiek skanus gavosi
Na o man nors nusauk per daug sviesto anksciau maziau dejau, o dabar galvoju desiu pagal recepta. Nu rieboka. bet skanu vistiek Ir kremas super konsistencijos gavosi.
Puikus receptas, gavosi nuostabus vyniotinis nwt nesitikejau, kad taip greitai pagaminamas bus, o ir nezmoniskai skanus
QUOTE(pyragaitis @ 2010 04 11, 12:23)
Pirmame temos puslapyje
sveikos, bandziau siendien padaryti... nesigavo tirkiausiai esu nekokia seimininke.
biskvitas nesusiuko, nors nuo popieriaus gerai atlipo, suskilo. o kremas gavosi begantis toks... nezinau kas netaip, dar davejau varskes ir blenderiu pamaisiau, kad varske butu susmulkinta, bet gal per mazai varskes? nezinau... bandysiu dar kada nors... bandysiu su plakta grietinele. o kokio storio turi buti biskvitas iskeptas? gal as ji perkepiaus?
bet jauuu koooooks graaazuuuuus tas vyniotinis pirmajame puslapyjeeee.... jeeeee....
QUOTE(Merisa @ 2010 04 12, 19:11)
sveikos, bandziau siendien padaryti... nesigavo tirkiausiai esu nekokia seimininke.
biskvitas nesusiuko, nors nuo popieriaus gerai atlipo, suskilo. o kremas gavosi begantis toks... nezinau kas netaip, dar davejau varskes ir blenderiu pamaisiau, kad varske butu susmulkinta, bet gal per mazai varskes? nezinau... bandysiu dar kada nors... bandysiu su plakta grietinele. o kokio storio turi buti biskvitas iskeptas? gal as ji perkepiaus?
bet jauuu koooooks graaazuuuuus tas vyniotinis pirmajame puslapyjeeee.... jeeeee....
biskvitas nesusiuko, nors nuo popieriaus gerai atlipo, suskilo. o kremas gavosi begantis toks... nezinau kas netaip, dar davejau varskes ir blenderiu pamaisiau, kad varske butu susmulkinta, bet gal per mazai varskes? nezinau... bandysiu dar kada nors... bandysiu su plakta grietinele. o kokio storio turi buti biskvitas iskeptas? gal as ji perkepiaus?
bet jauuu koooooks graaazuuuuus tas vyniotinis pirmajame puslapyjeeee.... jeeeee....
Man sikart irgi sutrukinejo biskvitas. Jis gavosi man 5 mm storio jau iskepes. Ir as manau kad perdejau miltu, nes kiausai mazi buvo, o miltu kupinus saukstus dejau. Kremui gerai reikia isplakti mikseriu sviesta, tada deti kondensuota, ir galiausiai varske. Man kaip bebutu keista, sikart gavosi labai tirstas kremas, nieks neisbego. Bandyk dar kart.
QUOTE(Nova @ 2010 04 06, 19:29)
Oi, kaip miela dūšiai, kad visoms taip patinka vyniotinis
Čia ačiū vienai mamytei iš SM (nepamenu niko.. ). Aš vyniotinį į dienos šviesą iškėliau pagal Jos receptuka, šiek tiek proporcijas pakeitus.
Čia ačiū vienai mamytei iš SM (nepamenu niko.. ). Aš vyniotinį į dienos šviesą iškėliau pagal Jos receptuka, šiek tiek proporcijas pakeitus.
Na ta mamyte tai as.Labai gerai,kad receptuko tema uzvedet.Malonu,kad patinka.Vyras juokauja,kad mane prekybos tinklai nubaus uz recepto paviesinima Musu seimoje jis buvo labai pamegtas,todel ir sugalvojau pabandyti pati iskepti pagal sudeti,kuri buvo ant pirktinio vyniotinio gaminio.