Moteros, kam nesigauna hermana israugint, meskit mieliu siek tiek, pas mane kad priaugo na vis neismest reiks produktus. Kita karta bandysiu be mieliu augint ...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 01, 17:35)
Moteros, kam nesigauna hermana israugint, meskit mieliu siek tiek, pas mane kad priaugo na vis neismest reiks produktus. Kita karta bandysiu be mieliu augint ...
sakykit, pas mane penkta diena siandien(is desimt), paseriau as ji bet nieko ten nevyks tai kada man mieleiu det gal paskutine 10 diena, nes per penkias likusias tai kepykla reiks atidaryt
ir sakykit kiek sausu mieliu det?
QUOTE(GITALE @ 2010 04 01, 20:05)
sakykit, pas mane penkta diena siandien(is desimt), paseriau as ji bet nieko ten nevyks tai kada man mieleiu det gal paskutine 10 diena, nes per penkias likusias tai kepykla reiks atidaryt
ir sakykit kiek sausu mieliu det?
ir sakykit kiek sausu mieliu det?
Dek siandien. Nebijok, kai pamaisai, viskas ten sukrenta. Iberk ziupsniuka. Ryt matysi ar kas darosi..
Na uzraugiau as pyraga, tik is miltu, pieno ir cukraus. Ziuresiu kaip rugs. Tik MB siandien isjunge sildyma, namie apie 20-21 laipsni, tikiuosi uzteks. Nakciai, gal "pusle" pakisiu po apacia.
QUOTE(laselis @ 2010 04 01, 21:23)
Na uzraugiau as pyraga, tik is miltu, pieno ir cukraus. Ziuresiu kaip rugs. Tik MB siandien isjunge sildyma, namie apie 20-21 laipsni, tikiuosi uzteks. Nakciai, gal "pusle" pakisiu po apacia.
o kai pusle atsals tai kas tada, stoves ant salto vandens
QUOTE(GITALE @ 2010 04 01, 20:41)
o kai pusle atsals tai kas tada, stoves ant salto vandens
Jau kai pradeda rugt, tai ir silumos per daug nereik noriu labai to pyrago... idesiu gal dziovintu vaisiu kokiu...
nu gerai idedam mieliu, o paskui pries kepant kepimo milteliu dar det ar ne?
QUOTE(GITALE @ 2010 04 01, 21:18)
nu gerai idedam mieliu, o paskui pries kepant kepimo milteliu dar det ar ne?
`
Deti (bent jau mano mama dedavo), nors ...
Ruginis ir kvietinis raugas duona iskelia, tai jei sumaisius ir palaukus kol pakils gal ir iskiltu kaip mieliniai gaminiai. Bet sitas pyragas kepamas iskart kai sumaisomas, tai >70laipsniu temp. mieles zuna ir pyragas neiskils be kepimo milteliu.
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2010 04 01, 20:41)
o kai pusle atsals tai kas tada, stoves ant salto vandens
dar ant virsaus uzdejus pagalve pusle laiko siluma visa nakti (isbandyta darant kvietini rauga).
Zinoma det kepimo milteliu. Juk mieles pacios ten pasigamina, kai nededi mieliu, na originaliu receptu bet recepte vistiek kepimo milteliai ieina.
RYT RAUGSIU NAUJA, BUVO 10 DIENA SIANDIEN, BET ISMECIAU, NES NEI PROI KUR NEAUGO, O APIE MIELES NEDASKAICIAU
Kantrybes moterys mes ji iveiksim
O man šiandien kepimo diena. Įmesiu fotkę, kad nepritrūktumėt kantrybės