QUOTE(GITALE @ 2010 04 10, 20:31)
kaip ir rasiau ir sakiau kad recepte kazkas nutylima... be mieliu turbut nei vienai neiskilo, taigi tik mieles pades ji prisijaukint
Man iskilo be mieliu (tu is parduotuves)
Na as vis tiek manau, kad turetu rugti ir be mieliu.
Pati dariau kvietini (kuri ir dejau i pirmo pyrago rauga, tikrai jokiu mieliu nedejau) ir rugini rauga duonytems kepti. O ten tikrai mieliu nereikia deti, ir nedejau.
O gavosi kuo puikiausiai is pirmo karto. Tik juos laikiau prie radiatoriaus, antklodemis apsukusi, pries tai sterilizavusi visus indus. Jei kas nutylima siame recepte, tai tas, kad reikia silumos ~24-25 laipsnius.
Na, bet jei idejus mieliu, skonis nesikeicia, tai kodel nepasilengvinus sau darbo
Sekmes visoms kepancioms ir kepsincioms
Pasidalinkit nuotraukomis ir ka dar dedate (vaisius, varske, aguonas ir t.t.)