Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(airius @ 2010 04 16, 12:19)
Merginos, pasistojo klausymelis lotuliukas.gif
jei i grietinele plakta idesiu konservuotu persiku, juk dauguma taip darot, dedat vaisius, ar grietinele nepraskys, ar nereikia tada det zele g.gif

Man ir nepraskysta, aš vaisius nuvarvinu sudėjus į sietelį 4u.gif
Atsakyti
Nu didelis aciuuuuu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau pagalbos arteja seses 30- metis,tai noreciau kazkaip papuosti idomiai,bet nesugalvoju kaip,ji uzsiima rankdarbiais,daug keliauja,skaito ir nevedus yra
Atsakyti
Merginos ir man reikia pagalbos. Reikia torto 45 metų vestuvių metinėm,kurios yra safyrinės smile.gif keleta idėjų turiu, tik tiek, kad jos nieko nesusyje su safyru, tad gal kas ką turi padėt? nes foto sunkiai radau...
Atsakyti
Sveikutes.....reikia pagalbos......užsisake torta močiutei ir ta močiute nori ,kad 2 anukes sedetu ant torto.......ka čia sumasčius? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 balandžio 2010 - 10:39
Apie močiutę tai aš iškart pagalvojau kažką tokio: suoliukas, ant jo sėdi dvi mergaitės ir šalia medis. Ale parkas. biggrin.gif

Bet tai ne aišku kiek tom anūkėm metų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 18 balandžio 2010 - 10:46
QUOTE(kirbe @ 2010 04 18, 11:38)
Sveikutes.....reikia pagalbos......užsisake torta močiutei ir ta močiute nori ,kad 2 anukes sedetu ant torto.......ka čia sumasčius? g.gif  g.gif  g.gif

Tu padaryk tortą, o anūkės tikros lai atsisėda - garbės žodis žmonės nenormalūs darosi... šiaip babutės konservatyvios būna, nu bet čia - su džinsais ir tekina gal variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 04 17, 19:35)
Merginos ir man reikia pagalbos. Reikia torto 45 metų vestuvių metinėm,kurios yra safyrinės smile.gif keleta idėjų turiu, tik tiek, kad jos nieko nesusyje su safyru, tad gal kas ką turi padėt? nes foto sunkiai radau...

Safyro spalvos tortai ...gal rasi įdėjų smile.gif

user posted image..user posted image

user posted image...user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 14, 12:09)
Merginos, reikalingas tortas, vestuvinis su rudais, kreminiais motyvais/ Su gelem, bantu ir pan, zodziu nesvarbu.

Esu pasirinkus siek tiek ideju, bet gal kas turit dar pasidalint

Aciu

Spalvą gali pakeisti į bet kokią ...

user posted image

user posted image...user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 balandžio 2010 - 13:03
ačiū. Panašiai ir galvojau, bet idėja ta, kad kažką mėlyno įdėt smile.gif
Atsakyti
Ieškau įdėjų berniuko krikštynų torčiukui, tik berniukas jau didelis, 3m, tai batukai ir leliukai ne bais tinka. Kol kas turiu kelias įdėjas, bet gal pametėsite ką nors įdomaus. Dėkui.
Atsakyti
Kadangi močiutei su anukem ideju kaip ir neradot,tai prašau pagalbos kitos-reikia torto tautiniu šokiu kolektyvui....... g.gif
Atsakyti