Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(rasyte_ @ 2010 04 15, 14:32)
Ateinu vel pagalbos prasyti rolleyes.gif
Turiu toki prasyma - vietoj vestuviniu koretliu su sveciu vardais iskepti sausainukus sirdeles formos su vardais, as pasiuliau, kad butu galima daryt is mmg arba pastiliazo. Gal matet kur nors tokiu pavyzdeliu g.gif
Jei nesutiks is mmg, teks kept sausainukus, alia is kokios teslos tada reiketu unsure.gif
Busiu dekinga uz bet kokia pagalba bigsmile.gif  4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 14, 11:09)
Merginos, reikalingas tortas, vestuvinis su rudais, kreminiais motyvais/ Su gelem, bantu ir pan, zodziu nesvarbu.

Esu pasirinkus siek tiek ideju, bet gal kas turit dar pasidalint

Aciu

gal kas tiks:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 15, 15:48)

Aha grazu, alia tokio stempelio tai neturiu g.gif tiksliau jokio neturiu doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 04 14, 08:25]
Galbūt kažką tokio g.gif
šitame saite daug įvairioms progoms skirtų tortų[/url] 4u.gif

Aciu,kazka meginsiu.o jei daryt kokiu 3-4 aukstu,ar man pirmasis aukstas atlaikytu(napaleonas),kitus du aukstus blush2.gif g.gif nes kazkur maciau,kad lyg reik deti sutvirtinima ale ax.gif
ir kaip padaryt tokia grazia dengimo mases spalva ax.gif
Atsakyti
šokoladinė saldaininė, arba tiesiog da-žus kaip ten Cipciukas sakė, į karštą želatiną pilt, tada intensyvi gaunasi 4u.gif

nors sukapokit, kažkodėl man vaidenasi, kad pas Meian tinklapyje mačiau tų kortelių:

nu va kažkas panašaus tik kažką vestuvių atributo, ar tai stalas kažkaip bus puošiamas, ar tai prie torto priderint, nu net nežinau ....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 15, 23:16)
nors sukapokit, kažkodėl man vaidenasi, kad pas Meian tinklapyje mačiau tų kortelių:

nu va kažkas panašaus tik kažką vestuvių atributo, ar tai stalas kažkaip bus puošiamas, ar tai prie torto priderint, nu net nežinau ....

Aha, maciau tas korteles pas Meian 4u.gif
manes praso sirdeles formos, nu juos tai padaryciau alia kazkaip reiktu ir appuost ta sirdele, kad butu ne vien vardas, o kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 04 16, 09:30)
Aha, maciau tas korteles pas Meian 4u.gif
manes praso sirdeles formos, nu juos tai padaryciau alia kazkaip reiktu ir appuost ta sirdele, kad butu ne vien vardas, o kaip unsure.gif

Jei turi kokių mažų gėlyčių formelių, tai gali nestipriai su jomis papuošti kortelės kampiuką mirksiukas.gif

Arba gali nupiešti ką nors aisingu, gražiai atrodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 16 balandžio 2010 - 09:58
Nu paaiškinkit man durnai kokios tos juostos dedas (čia pvz tos žalsvos) kaip reik paskui tą tortą pjaustyt? ar jos čia kokios spec. valgomos g.gif

user posted image
Atsakyti
uzniukas, cia paprastos atlasines juostos, nevalgomos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 balandžio 2010 - 10:36
Merginos, pasistojo klausymelis lotuliukas.gif
jei i grietinele plakta idesiu konservuotu persiku, juk dauguma taip darot, dedat vaisius, ar grietinele nepraskys, ar nereikia tada det zele g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 04 16, 11:19)
jei i grietinele plakta idesiu konservuotu persiku, juk dauguma taip darot, dedat vaisius, ar grietinele nepraskys, ar nereikia tada det zele g.gif

Niekad nededu zelatino, kai dedu vaisius i torta. Nepraskydo. Nezinau, kaip kitos daro.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 04 16, 11:19)
Nieks neatsitiks grietinėlei. Prieš dedant konservuotus vaisius į tortą gali padėti juos ant servetėlės, kad sultys nuvarvėtų mirksiukas.gif
Atsakyti