Mergaites,kaip padaryti zuiki,nerandu kaip ispjaustyti,neissisaugojau,kai buvau radusi jauciu turint forma zuikio butu lengviau,nezinau padekite ,prasau
QUOTE(rasyte_ @ 2010 04 13, 10:32)
Jo aciu,o dar klausimelis,ar ji galima ispjaustyti sutepta?
Ačiū mergaitės
QUOTE(Olesta @ 2010 04 13, 12:59)
O butu galima suzinot is kiek porciju isejo tiek paploteliu meducio, tiesiog smalsu
o manai atsimenu??? čia prieš metus daryta, tik va zuikį esu darius pusseserės berniukui, tai žinau, kad buvau fotkinus, kaip tie lakštai atrodo, tada buvau pradedančioji kepėja nu paskaičiuokim: 1 zuikis, 1 drugelis, 2 dideli ir 5 mažesni tortai zuikis tai gerai atsimenu svėrė virš 4 kg kažkiek, nes jo dydis buvo įspūdingas ir su želė gabaliukais dar...
QUOTE(Olesta @ 2010 04 13, 13:59)
išsikerpi iš kartono zuikį, išsipjaustai medučio tešlą, iškepi ir sutepi
Labai aciu Olesta,va dabar viskas aisku
Merginos, reikalingas tortas, vestuvinis su rudais, kreminiais motyvais/ Su gelem, bantu ir pan, zodziu nesvarbu.
Esu pasirinkus siek tiek ideju, bet gal kas turit dar pasidalint
Aciu
Esu pasirinkus siek tiek ideju, bet gal kas turit dar pasidalint
Aciu
Ateinu vel pagalbos prasyti
Turiu toki prasyma - vietoj vestuviniu koretliu su sveciu vardais iskepti sausainukus sirdeles formos su vardais, as pasiuliau, kad butu galima daryt is mmg arba pastiliazo. Gal matet kur nors tokiu pavyzdeliu
Jei nesutiks is mmg, teks kept sausainukus, alia is kokios teslos tada reiketu
Busiu dekinga uz bet kokia pagalba
Turiu toki prasyma - vietoj vestuviniu koretliu su sveciu vardais iskepti sausainukus sirdeles formos su vardais, as pasiuliau, kad butu galima daryt is mmg arba pastiliazo. Gal matet kur nors tokiu pavyzdeliu
Jei nesutiks is mmg, teks kept sausainukus, alia is kokios teslos tada reiketu
Busiu dekinga uz bet kokia pagalba