Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Mergaites,kaip padaryti zuiki,nerandu kaip ispjaustyti,neissisaugojau,kai buvau radusi verysad.gif jauciu turint forma zuikio butu lengviau,nezinau padekite ,prasau
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 04 13, 09:28)
Mergaites,kaip padaryti zuiki,nerandu kaip ispjaustyti,neissisaugojau,kai buvau radusi  verysad.gif jauciu turint forma zuikio butu lengviau,nezinau padekite ,prasau

user posted image
user posted image
Ar sis g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 04 13, 10:32)
user posted image
user posted image
Ar sis g.gif  bigsmile.gif

Jo aciu,o dar klausimelis,ar ji galima ispjaustyti sutepta?
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 04 13, 09:28)
Mergaites,kaip padaryti zuiki,nerandu kaip ispjaustyti,neissisaugojau,kai buvau radusi  verysad.gif jauciu turint forma zuikio butu lengviau,nezinau padekite ,prasau

išsikerpi iš kartono zuikį, išsipjaustai medučio tešlą, iškepi ir sutepi
user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 13, 12:59)
user posted image

O butu galima suzinot is kiek porciju isejo tiek paploteliu meducio, tiesiog smalsu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o manai atsimenu??? čia prieš metus daryta, tik va zuikį esu darius pusseserės berniukui, tai žinau, kad buvau fotkinus, kaip tie lakštai atrodo, tada buvau pradedančioji kepėja lotuliukas.gif nu paskaičiuokim: 1 zuikis, 1 drugelis, 2 dideli ir 5 mažesni tortai ax.gif zuikis tai gerai atsimenu svėrė virš 4 kg kažkiek, nes jo dydis buvo įspūdingas ir su želė gabaliukais dar...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 13, 13:59)

Labai aciu Olesta,va dabar viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Arteja teveliu rubinines veatuves,reik didelio torto pertiek metu didelis burys vaiku ir jau su antorm pusem,bei anuku turi nemazai smile.gif )
Gal ka patartumet?noreciau pati Jiems torta pagamint ax.gif

.

Atsakyti
Galbūt kažką tokio g.gif
user posted image

šitame saite daug įvairioms progoms skirtų tortų 4u.gif

Atsakyti
Merginos, reikalingas tortas, vestuvinis su rudais, kreminiais motyvais/ Su gelem, bantu ir pan, zodziu nesvarbu.

Esu pasirinkus siek tiek ideju, bet gal kas turit dar pasidalint

Aciu
Atsakyti
Ateinu vel pagalbos prasyti rolleyes.gif
Turiu toki prasyma - vietoj vestuviniu koretliu su sveciu vardais iskepti sausainukus sirdeles formos su vardais, as pasiuliau, kad butu galima daryt is mmg arba pastiliazo. Gal matet kur nors tokiu pavyzdeliu g.gif
Jei nesutiks is mmg, teks kept sausainukus, alia is kokios teslos tada reiketu unsure.gif
Busiu dekinga uz bet kokia pagalba bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti