Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Laba diena,reikia idejos tortas 10 metuku mergaitei - prasymas "teta noriu torto - zalioooos zalioooos varles" swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 04 10, 17:36)
Laba diena,reikia idejos tortas 10 metuku mergaitei - prasymas "teta noriu torto - zalioooos zalioooos varles"  swoon.gif

Eik čia .... VARLĖS
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 09, 23:14)

Labai aciu uz tortukus, sis mane suintrigavo, vis ziuriu ir ziuriu, gal bandysiu kazka panasaus sumeistravoti, tik, kaip isgauti tokia tamsiai ruda spalva? g.gif
Atsakyti
o man ir pagalvbos reiks, nori torto, 2aukštų, stačiakampių gal, nu reik kad 10kg būtų, aš kažkaip 3 aukštų biaju daryt. ir reik kad būtų puošta obels žiedais... gal kas padėt gali? čia vestuvinis
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 04 11, 21:46)
o man ir pagalvbos reiks, nori torto, 2aukštų, stačiakampių gal, nu reik kad 10kg būtų, aš kažkaip 3 aukštų biaju daryt. ir reik kad būtų puošta obels žiedais... gal kas padėt gali? čia vestuvinis

Radau kelis, tik nežinau ar čia visur obels žiedai g.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal tiks kas nors, tik ne čia stačiakampiai, bet taip galėtų būti ir ant stačiakampio, ir mažiau aukštų gali būti ax.gif

Atsakyti
tas paskutinis tai atrodo kaip tikri žiedai, spėju ten tokie ir yra.
Atsakyti
mergaites sos, mokyklos jubiliejus 90 metu, 8 kg knyga atvira, kaip puostumet? g.gif
Atsakyti
Mergaitės gal galit padėt, man reikia disnėjaus vini pucho aplikacijos, niekaip nerandu, gal ne taip vedu į paiešką g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 04 12, 10:58)
Mergaitės gal galit padėt, man reikia disnėjaus vini pucho aplikacijos, niekaip nerandu, gal ne taip vedu į paiešką  g.gif Ačiū  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal tiks kuris nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 04 12, 08:58)
Mergaitės gal galit padėt, man reikia disnėjaus vini pucho aplikacijos, niekaip nerandu, gal ne taip vedu į paiešką  g.gif Ačiū  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vinnie

Vinnie

I paieska vesk Vinnie the Pooh mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lion: 12 balandžio 2010 - 19:43
QUOTE(rekaliuke @ 2010 04 12, 10:58)

doh.gif man kaip žirafai, dabar tik daėjo, kad Disnėjaus reikėjo blush2.gif
Atsakyti
aš su prašymu, gal kas gali part 17 metų bernui bus, reik torto, sako mergos dar nelabai rūpi smile.gif tai nžn kaip papuošt sad.gif
Atsakyti