Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(meduolytee @ 2011 01 17, 11:02)
gal kam teko formuot buteliuka is cukrines mases?

as turiu itilpti i tris kilogramus, tai jei mases gabala atsiplesus ji nulipdysiu, musiau puse torto svorio bus  doh.gif

gal turit geresne ideja?

Mastau g.gif , gal galima tusciaviduri padaryt. Buteli apdengt mase ir palaukt, kol isdzius.
Atsakyti
Mieloji , jie daromi tuščiavidurei jei dedami ant torto , jei tik butelis - aišku viduje tortas , kažkada mačiau Youtubėj ...deje neišsaugojau doh.gif .
Atsakyti
Gal kuri darėt TOY STORY tortą,prašė ,kad tik nebūtų dengtas mase..ką sugalvot? kiek žiūrėjau visur viskas iš masės..o dar kaip personažus palipdyt? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Va čia radau ir kremu puoštų , o va personažo , tai iš kremo tikrai nenulipinsi , teks daryti iš masės , marcipano ar spec. tam skirtos masės .

http://www.google.lt...r...mp;aql=&oq=
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 17, 19:35)
Va čia radau  ir kremu puoštų , o va personažo , tai iš kremo tikrai nenulipinsi , teks daryti iš masės , marcipano ar spec. tam skirtos masės .

http://www.google.lt...r...mp;aql=&oq=

Ačiū,pasižiūrėjau,dar radau kelis,kurie dengti mase,tačiau galima ir kremu pakeisti,gal net gražiau ir atrodys,o figūrėles tai jooooo.... mastau.gif doh.gif pasikinkysiu vyrą su vaikais į pagalbą ir suregsim kažką group.gif
Atsakyti
Va mano su sokoladine aplikacija, gal pravers smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
kas darete sakura torta padekite...tas sakas kaip padaryti g.gif piesti grynais dazais ant mases g.gif ar aisingu piesti ar is mases daryt g.gif
Atsakyti
Aš lanksčiau šakas , paskui klijavau , o smulkias dapaišiau dažais , ir tik lanksčiau .
Atsakyti
As ispiesiau, va taip atrode:

user posted image

Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
mergaites reikia tortuko 11 metu vaikinukui, laisva tema, ta laisva ir susuko galvele, nezinau ka cia tokio padarius doh.gif gal jums kils kokiu minciu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 01 19, 17:47)
mergaites reikia tortuko 11 metu vaikinukui, laisva tema, ta laisva ir susuko galvele, nezinau ka cia tokio padarius  doh.gif gal jums kils kokiu minciu, aciu  4u.gif

ašsaviškiui ant 11 su bartu dariau.o šiaip jis krepšinio pas mane fanas
Atsakyti