Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 06, 11:24)
Kazkas lyg is kepejeliu kepe torta lagamina, su pinigais viduj, ta prasme isdestytom popierinem kupiurom. Gal kas turit po ranka pvz...

Tokių turiu išsisaugojus
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
SOS smile.gif
vyrui 40metų, žmona nori torto labai paprasto ir 2 aukštų. tai pvž kaip tom smulkiom gėlytėm ar kažkuo puošta. gal kas turit kokių minčių?? nes man sunkiausia, kaip vyrui padaryt...
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 10, 13:53)
SOS smile.gif
vyrui 40metų, žmona nori torto labai paprasto ir 2 aukštų. tai pvž kaip tom smulkiom gėlytėm ar kažkuo puošta. gal kas turit kokių minčių?? nes man sunkiausia, kaip vyrui padaryt...

Man vyriskas tortas tai turi buti sokoladinis ( tap prasme spalvos sokoladines).
Pvz.

user posted image

user posted image

user posted image

Man sitas tobulas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mergytes SOS!!!!

Siandien drauges sunelis uzsiprase krepsinio kamuolio. Gal kas darete? Kaip ji suformuoti g.gif

man net plaukai kaip po elektro soko atrodo, nuo tokio noro verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 10, 14:53)
SOS smile.gif

g.gif Gal kažkas panašaus i šitus?

user posted image

http://wiskthis.com/...dding_large.jpg

user posted image

Paskutiniam spalvas, manau, kad reikėtų sukeist ax.gif (Tortas rudas arba juodas, o papuosimai balti thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atide_edita: 10 sausio 2011 - 23:02
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 10, 21:03)
Mergytes SOS!!!!

Siandien drauges sunelis uzsiprase krepsinio kamuolio. Gal kas darete? Kaip ji suformuoti  g.gif

man net plaukai kaip po elektro soko atrodo, nuo tokio noro    verysad.gif
user posted image

As dariau futbolo kamuoli. Suformavau apavalu, na pagrindas vistiek siek tiek buvo lygus, bet gavosi daug maz apvalus. Ir ispiesiau. Cia manau dar paprasciau, nes tik juostas reik ispiest, o ta graubletuma galima su bulvine tarka paspaudyt smile.gif berods akvilyte taip dare smile.gif
Va maniskis kaip atrode

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 10, 21:03)
Mergytes SOS!!!!

Siandien drauges sunelis uzsiprase krepsinio kamuolio. Gal kas darete? Kaip ji suformuoti  g.gif

svarbu tinkamą vidų pasirinkt... tvirtą biggrin.gif

aš dariau tą švilpuką... tai kažkaip iškart gana gerai tas apvalumas susiformavo.. labai nedaug reikėjo palygint su bulvyte... pradžioj su burokine tarka įspaudžiau tą grublėtumą o paskui su teptuko kotu padariau tas vietas kur juodos... ir nudažiau jas.. šiaip vienas lengvesnių (padarymo esme) tortų man buvo biggrin.gif

norėjau daryt apvalesnį, čia biški daugiau nei pusinis, bet jie norėjo tik tokio pusinio rolleyes.gif nu kadanors apvalų padarysiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 sausio 2011 - 08:39
Liuks mergytes, aciu labai uz idejas, imkit 4u.gif 4u.gif .

Gal kam teko daryt alaus backa arba bokala?????? ( nu cia man sugalvojo ''ant smugio" dovanu) infarktas :-(
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 11, 08:38)
svarbu tinkamą vidų pasirinkt...  tvirtą  biggrin.gif

pradžioj su burokine tarka įspaudžiau tą grublėtumą [img]

Su kuria tarkos puse? Ta, astriaja g.gif ?
Atsakyti
meduolyte man teko, labai paprasta
user posted image
Atsakyti
Mergytes aciu uz operatyvuma ir draugiskuma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 11, 11:07)
Su kuria tarkos puse? Ta, astriaja  g.gif ?

taip biggrin.gif
Atsakyti