Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 18, 09:38)
Labas, mergaitės  4u.gif
Gal esate dariusios tortą - mobilų telefoną, ar kur radusios, kaip jį daryti?  4u.gif

o kokį nori daryt??? man rodos ten oaorasta kaip du kart du.. esmė detalėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 18, 11:03)
o kokį nori daryt??? man rodos ten oaorasta kaip du kart du.. esmė detalėse  biggrin.gif

kad kuo mažiau mygtukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 18, 11:30)
kad kuo mažiau mygtukų  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai neįdomu tongue.gif užverčiama daryk smile.gif

aš tai svajoju kadanors tokį padaryt rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 18, 12:30)
kad kuo mažiau mygtukų  biggrin.gif

aš darius toky paprasta.....

user posted image
Atsakyti

na va cia jau mokeciau kazka panasaus thumbup.gif aciu aciu, ir gimtadienis toks pats bigsmile.gif
Atsakyti
ka idomaus, grazaus ir originalaus galima sugalvoti jubiliejui 50metu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu labai kreivų ir ne iš ten augančių rankų savininkė, blush2.gif bet paprašė 30mečiui torto, tema 80ieji.... iš pradžių mąsčiau knygą, nu bet tačiau su vakarėlio tema nelabai artima.... g.gif ką galima būtų padaryt nelabai sudėtingo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 11 19, 16:30)
Esu labai kreivų ir ne iš ten augančių rankų savininkė,  blush2.gif  bet paprašė 30mečiui torto, tema 80ieji.... iš pradžių mąsčiau knygą, nu bet tačiau su vakarėlio tema nelabai artima....  g.gif ką galima būtų padaryt nelabai sudėtingo?  blush2.gif

Va sitas nesudetingas.

user posted image
Atsakyti
nu labas mergaitės, aš vis su prašymais, SIDABRINĖM VESTUVĖM torto reik smile.gif nerandu kad man tiktų smile.gif gal netyčia jūs minčių turit, darysiu krikštomamai dovanų, aš nekviesta, bet noriu siurprizą padaryt smile.gif ir padovanot gražų tortą smile.gif
Atsakyti
Turiu keleta kompe išsisaugojus......gak kas tiks....

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif Reikia pagalbos... Turiu padaryti torta Naujos knygos pristatymui. Tortas butu atverstos knygos formos, o ant jos reikia kazkaip imontuoti kalna ir Trolius Mumius. Aplink kalna vanduo ir salos. Kuom viska geriau dengti? Is ko kalna nulipdyti? Vandeni? Daug man klaustuku su siuo tortu... Gal kas kokia ideja pametesite? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės kepejelės 4u.gif .Reikia pagalbos.Dukrai penki metai ant nosies.Darželin galvoju kept tortą skaičių 5,bet nesumąstau kaip papuošt,o namuos kai bus šventė tai neturiu žalio supratimo kokį g.gif .Nesu profė,tik pradedančioji,tai gal būtų galima kokių paprastesnių blush2.gif
Atsakyti