QUOTE(meduolytee @ 2010 11 09, 12:45)
Man nuo grietineles kazkaip geliukes suminksteja ( darau pastilazines), gal per plonai jas iskocioju
.
Dar klausimas, jei floristine vielute ikysiu i grietineles krema, gal nenusidazys...... o gal aptepti geriau sokoladu....
Aciu tau, Asseni labai, nepalieki manes bedoje
Geles pasidaro minkstos, bet neissileidzia. Jos buna labai labai skanios. O grietinele galima tik sonus tada daryt, jei jau baisu taip... o virsu sveistiniu kremu padaryt, vistiek geles uzdengs.. na as tai visad randu iseiti
-------------------------------
O dabar man reik pagalbos.. niekad neesu dariusi tortu su vaisiais, ta prasme krepselio, ir ant virsaus pridet vaisiu... klausimas: kaip sudeliot grazia kompozicija... internete ziurejau, bet gal jus turit graziu pvz.. ir tokiu metu su vaisiais skurdoka..na vynuoges, mandarinai, obuolys, kriause...
suds.. ir kaip issilaiko saldytuve tie vaisiai... nu irgi durnas klausimas.. bet ar nereik ju kuo nors aptept?