Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Asseni @ 2010 10 25, 15:41)
tai gi cia norma.

aš tai galvoju, kad amerikoj iškepus normalų mūsų tortą liktume nesuprastos g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 25, 15:46)
aš tai galvoju, kad amerikoj iškepus normalų mūsų tortą liktume nesuprastos  g.gif

Tikrai taip. Nelabai ir valgo tokius. Skaiciau komentarus vienos moters. Ji pati is Rusijos, bet jau 10 metu gyvena Amerikoje. Padaro beprotiskus darbus. Tai musu standartinius tortus galima daryti tik musu zmonems, t.y. lietuviams, rusams, baltarusams ir t.t. Tai tiems, kurie supranta kas tai yra. Tikri amerikonai nelabai supranta ju skoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 spalio 2010 - 14:50
Gerai pagalvojus, tortas- tai samarliakas... juk ten sudedam tiek visokio skonio produktu... biggrin.gif
Atsakyti
pries uzsukdama i saldumynu tema kuri laika per 'discovery travel and living' ziurejau is pradziu 'cake boss' o po to ir 'ultimate cake off' tai jie tuos biskvitus varto kaip tik nori kad tik norima ideja isgaut, kartais tokiu ciudu padaro g.gif su metaliniais strypais, mirksinciomis deralemis ir pan.... nezinau ar valgyciau turta kuris pajungtas i elektros lizda
Atsakyti
nu mergos gelbėkit smile.gif prašymas TORTAS KRIKŠTYNOMS, berniukai metukai nesenai suėjop, KRIKŠTYNŲ TEMA JŪREIVIAI smile.gif nu dabar gelbėkit mane smile.gif labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 03, 15:38)
nu mergos gelbėkit smile.gif prašymas TORTAS KRIKŠTYNOMS, berniukai metukai nesenai suėjop, KRIKŠTYNŲ TEMA JŪREIVIAI smile.gif nu dabar gelbėkit mane smile.gif labai ačiū

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal kils minčių smile.gif

man tai asmeniškai tas paskutinis toks wub.gif
Atsakyti
labai ačiū akvilyte smile.gif man ir toks vaikiškas gražus tas paskutinis, visai nieko dar ant viršaus uždėti tą prieš paskutinį laivelį ant viršaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 11 03, 16:07)
labai ačiū akvilyte smile.gif man ir toks vaikiškas gražus tas paskutinis, visai nieko dar ant viršaus uždėti tą prieš paskutinį laivelį ant viršaus smile.gif

schmoll.gif butu ir perkrauta ir laivelis danguj ax.gif
Atsakyti
Merginos, padėkit ax.gif
Reikia torto išėjimo į pensiją proga, vyrui. Nieko nesugalvoju. Gal turit ,kas kokių idėjų
Atsakyti
Reik skubios pagalbos.. gal kas matet netycia tortuka, kur nupiesta mergyte arba berniukas is pagaliuku. Nu kitaip sakant, tarkim galva - apskritimas, bruksniukas - kunas, kojos ir rankos irgi tik pagaliukai. Noriu paizuret, kaip ten taip graziai apipavidalint...
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif kazkur buvau macius torta - padanga, o kai prireike niekur nepematau doh.gif gal kuri turit savo arhyvuose
Atsakyti
Man tas grazus , biski sunkiai matosiuser posted image
Atsakyti