Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(EDCKA @ 2010 04 08, 22:08)
Sveikos man taip pat reikia 10 metu mergaitei ,kazkokio torciuko dvieju aukstu,darysiu tik dar nesugalvoju koki,o ir ideju kazkaip nerandu ,o ji megsta piesti ir groja smuiku,bet kazkaip nu nezinau nekyla jokios mintys kaip galima butu koki smuika nulipinti,vistik ko gero pirmas variantas lengvesnis,pasiulykit kokiu ideju,prasau.

Gali padaryti tortą kaip dažų paletė mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, sestadieni esam pakviesti i gimtadieni, jubiliatas užkietėjęs žvejys, gal kokį nesudėtinga, galėtumėm kokia idėja pamėtėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 04 08, 22:08)
Sveikos man taip pat reikia 10 metu mergaitei ,kazkokio torciuko dvieju aukstu,darysiu tik dar nesugalvoju koki,o ir ideju kazkaip nerandu ,o ji megsta piesti ir groja smuiku,bet kazkaip nu nezinau nekyla jokios mintys kaip galima butu koki smuika nulipinti,vistik ko gero pirmas variantas lengvesnis,pasiulykit kokiu ideju,prasau.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 04 09, 10:14)
Mergaites, sestadieni esam pakviesti i gimtadieni, jubiliatas užkietėjęs žvejys, gal kokį nesudėtinga, galėtumėm kokia idėja pamėtėti blush2.gif

user posted image

user posted image..user posted image

user posted image

user posted image

user posted image...user posted image
Atsakyti
Cipciuk, ačiū ale truputi gal per sudėtingi ir kaži ar vienos dienos man užteks biggrin.gif
galvoju kokia zuvi sukonstruoti ir psio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 04 09, 10:49)
Cipciuk, ačiū ale truputi gal per sudėtingi ir kaži ar vienos dienos man užteks  biggrin.gif
galvoju kokia zuvi sukonstruoti ir psio  biggrin.gif

biggrin.gif ...na jei galvoji , kad bus lengviau ...pirmyn lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 09, 11:29)

Labai dekinga uz geras idejas,paziurejus atrodo,kad visai nera sudetinga,reiks bandyti,dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
padėkit, reikia idėjų, vyrui 30 m. prašė paprasto, bet man norėtųsi kokio cinkelio unsure.gif gal turit kokių idėjų paprasto-nepaprasto torto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 04 09, 20:22)
padėkit, reikia idėjų, vyrui 30 m. prašė paprasto, bet man norėtųsi kokio cinkelio unsure.gif gal turit kokių idėjų paprasto-nepaprasto torto unsure.gif

Aš neįsikertu g.gif ....kuo skiriasi vyro , moters paprastas tortas , jei nedaromas 3D formos ..... niekuo , gal tik gėlių spalva kitokia .....jei cinkelio .... bokalas alaus ir prie jo sumuštinis su ikrais , butelis tauraus gėrimo , kaip darė Asseni - sėdi vyrukas ant tualetinio popieriaus ruloniuko .....reikia žinoti ką jis mėgsta , ar prie jumoro , kitas gal net įsižeisti gali nuo cinkelio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 09 balandžio 2010 - 19:34
QUOTE(spyglis2 @ 2010 04 09, 20:22)

user posted image
http://miss-ingredie...1/dave-cake.jpg

http://www.make-fabu...thday-cake2.jpg

Tie tokie paprasti, bet su cinkelėm. rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka, pagelbekit ir man.
Zodziu marti prase padaryti anytai torta 55 metu proga, pasake tik tiek, kad puosk, kaip nori blink.gif bet torto reikia dvieju aukstu, gal pametetumet kokiu minciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 04 09, 22:26)
Na ka, pagelbekit ir man.
Zodziu marti prase padaryti anytai torta 55 metu proga, pasake tik tiek, kad puosk, kaip nori  blink.gif  bet torto reikia dvieju aukstu, gal pametetumet kokiu minciu  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti