Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Mayfly @ 2010 10 19, 19:14)
Kepiau ir ne kartą  ax.gif , čia turbūt vienas iš skaniausių man tortų  wub.gif  thumbup.gif

clap.gif pasidalink prasau patirtimi, koki pertepima darei, gal foto yra???
Atsakyti
mergaitės, apie tortų receptūras marš į tortų temą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 19, 21:42)
mergaitės, apie tortų receptūras marš į tortų temą  biggrin.gif  4u.gif

pioneer.gif padaryta, atsakiau tortų temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS smile.gif įmeskit tikrai iš mūsų kepejėlių buvo iškepusios bokalą su ikrų sumuštinukais:) nu lygtais saugojausi, bet niekaip nerandu. gal mestelti galit?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 24, 16:49)
SOS smile.gif įmeskit tikrai iš mūsų kepejėlių buvo iškepusios bokalą su ikrų sumuštinukais:) nu lygtais saugojausi, bet niekaip nerandu. gal mestelti galit?

kirbė ir cipciukas 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
pritrūkau minčių...

jubiliejai du.. mamai 70, dukrai 50....

noriu kažko įdomesnio nei dviejų aukštų torto g.gif bet amžius jau ne tas kad kažką crazy daryt g.gif gal kokių minčių??
Atsakyti
vakar ieskojau paprastu tortu ideju ir radau tai
http://www.youtube.c...r...s=26&page=1
cia ko gero pradedanciosioms labiausiai tinka ir dengimo mases nemegejoms smile.gif

patiko ideja kad barbe visa idet, kad mergaite po to galetu ja zaisti, tik nesuprantu, ko jie pertepimu tortams nedaro? gal cia taip jie prate?
Atsakyti
labai ačiū solen tik spėju čia bezas tos putos. aš tai bijau jį virtis smile.gif) bet bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 10 25, 11:35)
vakar ieskojau paprastu tortu ideju ir radau tai
http://www.youtube.c...r...s=26&page=1
cia ko gero pradedanciosioms labiausiai tinka ir dengimo mases nemegejoms smile.gif

patiko ideja kad barbe visa idet, kad mergaite po to galetu ja zaisti, tik nesuprantu, ko jie pertepimu tortams nedaro? gal cia taip jie prate?

puošimas puošimu,bet jau ysivaizduoju torto skony...... doh.gif doh.gif doh.gif kažin joms padavus tokius kaip mes tortus darom su pertepimais normaliais,vaisinius ir t.t.....abejoju ar sugebetu papuošt..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 25, 15:35)
puošimas puošimu,bet jau ysivaizduoju torto skony...... doh.gif  doh.gif  doh.gif kažin joms padavus tokius kaip mes tortus darom su pertepimais normaliais,vaisinius ir t.t.....abejoju ar sugebetu papuošt..... doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mano vyras kai pamatė iš ko tie "tortai" tai sake ir jis sugebėtų papuošt lotuliukas.gif

pačiai teko amerikoj vestuvinio torto ragaut doh.gif nu aš tai savaitgaliais tokius keksus šeimynai kepu blush2.gif ir tai skanesni būna negu ten sintetinis biskvitas su bezu perteptas doh.gif
Atsakyti
tai gi cia norma. ten visi tokie tortai. Net vestuviniai. Paprasti keksai. Jus paziurekit kokius gigantus padaro, su visokiais kreivumais. Jie net tortu i saldytuiva nededa
Atsakyti