OI AČIŪ
nemačiau, kabiniejuosi per AŽ, atsiprašau
o kaži tą masę blizgią kaip nors galima padaryt?
degtine pertept po apdengimo
nu LABAI AČIŪ tikiuosi ta masė gausis, nes tik 2 kartus esu ją dariusi tai sudėtingiau truputėlį su ja, nes nžn ar gausis bet daryt tai vistiek gi reikės ))))))))
Sveikos,
reiktu pavyzdeliu tortu elektrikui. Radau keleta, bet sakau gal kas kitur randat dar kokiu nors..
reiktu pavyzdeliu tortu elektrikui. Radau keleta, bet sakau gal kas kitur randat dar kokiu nors..
Esu dar naujoke, tai nelabai dar zinui kur ieskoti gal galit kas nors padeti?
Reikia pilies su ragana butinai, tai pili kazkur jau buvau radusi kaip daryti daugmaz isivaizduoju, bet kaip ta ragana...
gal kur nors yra kokiu pavyzdeliu ar siaip kokiu minciu, a?
Aciu.
Reikia pilies su ragana butinai, tai pili kazkur jau buvau radusi kaip daryti daugmaz isivaizduoju, bet kaip ta ragana...
gal kur nors yra kokiu pavyzdeliu ar siaip kokiu minciu, a?
Aciu.
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 17, 17:57)
Labai labai dekoju Dabar jau tikrai kazka pavyks sumeistraut.
Sveikos merginos!
Savaitgali sunelio krikstynos, tai penktadieni darysiu tortuka pati gal galetumete patarti, kur galeciau rasti ideju kaip puosti krikstynu torta grietinele? Nes visi, kuriuos esu radusi buvo dengti mase, o ji man nelabai skani ir dar kazkaip pakeicia torto skoni, be to tortas bus jogurtinis (noriu bandyti Olestos CITRUSINE AVIETE), o tokiame man visiskai netinka sviestinis kremas kazkada puosimo temoje buvo imestas Rugiageles 26 dukrytes krikstynu tortas ir atrodo buvo puostas grietinele, bet dabar neberandu
Savaitgali sunelio krikstynos, tai penktadieni darysiu tortuka pati gal galetumete patarti, kur galeciau rasti ideju kaip puosti krikstynu torta grietinele? Nes visi, kuriuos esu radusi buvo dengti mase, o ji man nelabai skani ir dar kazkaip pakeicia torto skoni, be to tortas bus jogurtinis (noriu bandyti Olestos CITRUSINE AVIETE), o tokiame man visiskai netinka sviestinis kremas kazkada puosimo temoje buvo imestas Rugiageles 26 dukrytes krikstynu tortas ir atrodo buvo puostas grietinele, bet dabar neberandu
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 18, 09:19)
Sveikos merginos!
Sitas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 18, 12:40)
Sitas
jo, aciu labai labai grazus tortukas
Reikia idėjos dvyniukėms torto, nedidelio, mergaitėms 1 m.
QUOTE(neli @ 2010 08 24, 10:12)
Reikia idėjos dvyniukėms torto, nedidelio, mergaitėms 1 m.
twins cake - dvynuku tortai
http://www.google.co...k...280&bih=843