Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Meginos SOOOOOS....tortas parašiutas?kal turit pavyzdžiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 11 rugpjūčio 2010 - 09:01
QUOTE(kirbe @ 2010 08 11, 09:00)
Meginos SOOOOOS....tortas parašiutas?kal turit pavyzdžiu?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikutės patarėjos smile.gif sese eina svočiauti i vestuves patarkit kokių ir kiek reikia tortų,paprastų,bet gražių....ačiukas
Atsakyti
Spyglis2,ačiu ačiu ačiu........ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2010 08 11, 10:56)
sveikutės patarėjos smile.gif  sese eina svočiauti i vestuves patarkit kokių ir kiek reikia tortų,paprastų,bet gražių....ačiukas

Tai o ko sese pati nori?

As tai nesupratau klausimo
Atsakyti
Laba diena,gal kas galit atsakyti na man net sarmata klausti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kas yra tas vestuviu karvojus?ir kuo jis ypatingas?ir kaip atrodo?
As tai isivaizduoju kad tai didelis vieno auksto tortas su skylemis sampano taurems,bet itariu nusikalbejau biski ane g.gif blush2.gif jei rasit imeskit nuotraukyciu
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 08 11, 15:04)
Laba diena,gal kas galit atsakyti na man net sarmata klausti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
As tai isivaizduoju kad tai didelis vieno auksto tortas su skylemis sampano taurems,bet itariu nusikalbejau biski ane  g.gif  blush2.gif jei rasit imeskit nuotraukyciu

tai kad yra visagalis internetas
http://www.vestuves....a...4&fromrss=1
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 08 11, 14:04)
Laba diena,gal kas galit atsakyti na man net sarmata klausti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
As tai isivaizduoju kad tai didelis vieno auksto tortas su skylemis sampano taurems,bet itariu nusikalbejau biski ane  g.gif  blush2.gif jei rasit imeskit nuotraukyciu

per mano vestuves tai buvo apvalus šimtalapis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos
noriu paklausti kaip taisiklingai uzrasyti vrdus ant torto ,kokios galunemi pav. Ausra ir Dalius ar Ausrai ir Daliui g.gif
Atsakyti
ačiū už idėjas džinsiniam vakarėliui,bet nusprendžiau gaminti kažką susijusio su virėju,vistik jo toks darbas,o ir pats prašė,kad kažkas būtų susijusio ta tema,tai lipdžiau baiboką su samčiais ir nieko bendro su džinsine tema.
Atsakyti
NU MERGOS SOS smile.gif
klausimas nori tokio torto
user posted image

dabar klausimas, ta tvorelė iš šokolado ar rizikuoti ir daryti? ar geriau pasidaryt šokoladinės saldainių masės??? nu ketvirtadienį mačiau iki 21laipsnio atvės, man šeštad reiks, tai nežinau ką daryt... ir kaip tas šokoladas čia taip blizga???????
ačiū už info
Atsakyti
aš už šokoladinę masę 4u.gif
Atsakyti