Gal kas žino, prieš kiek laiko galim aišsikepti morenginius lakštus torčiukui ir kur juos laikyti T.y. jei savaitę gulės nesudrės?
QUOTE(neli @ 2010 07 29, 17:06)
Gal kas žino, prieš kiek laiko galim aišsikepti morenginius lakštus torčiukui ir kur juos laikyti T.y. jei savaitę gulės nesudrės?
Su gerai iskeptais nieko neatsitiks sausai laikant
gal kokiu ideju galetumete pameteti berniukui krikstynu proga,bet jis toks jau nelabai mazas 4,5 metu,tai visokie seilinukai,batukai,vezimukai nebetinka aciu is anksto
Laba,
gal galite padėti...
nusimato ne maža bendra šeimos šventė - mano sūnaus ir mano krikštynos (abiejų kartu) ir mano mamos 50-etis... bus nemažai žmonių, gal apie 40-50. Kiek man tortukų kepti, kaip puošti?
gal mano ir sūnelio daryti bendrą? bet kaip papuošti? ech...
gal galite padėti...
nusimato ne maža bendra šeimos šventė - mano sūnaus ir mano krikštynos (abiejų kartu) ir mano mamos 50-etis... bus nemažai žmonių, gal apie 40-50. Kiek man tortukų kepti, kaip puošti?
QUOTE(Pintikė @ 2010 07 29, 20:58)
gal kokiu ideju galetumete pameteti berniukui krikstynu proga,bet jis toks jau nelabai mazas 4,5 metu,tai visokie seilinukai,batukai,vezimukai nebetinka aciu is anksto
Galima daryti net su filmuko herojais, linksmą, nebūtinai ten kryželiai ar bateliai. Aš, pvz, dariau dviejų aukštų ir ant kiekvieno tupdžiau po gyvūną.
QUOTE(simisimi84 @ 2010 07 30, 19:12)
Laba,
gal galite padėti...
gal galite padėti...
Siūlau daryti kelis mažesnius torčiukus kiekvienam.
QUOTE(Pintikė @ 2010 07 29, 19:58)
Pintike,4,5 su puse seilinukai gal ir netinka,bet vistiek yra dar maziukas vaikiukas
Va sitas manau pats tas tokiam vaikiukui
Papildyta:
Va sitas irgi nieko
ir va sitas
Ir dar sitas
ačiū
Nera uz ka Svarbu nors kokia minti dave,lauksim rezultatu
Vyrui 39 metai.Gimtadienis teminis-džinsinis.Mėgsta viskį...Kokį tortą galima būtų pagaminti? anksčiau buvau radusi marškinius labai gražius,bet dabar niekaip neatkasu,o angliški paveikslėliai dažniausiai tik sportinių marškinėlių...
Dar galvojau apie alaus bokalą,tačiau jis negeria alaus..
Gal dar kokių idėjų pametėtumėt nesudėtingų.
Ačiū labai iš anksto
Dar galvojau apie alaus bokalą,tačiau jis negeria alaus..
Gal dar kokių idėjų pametėtumėt nesudėtingų.
Ačiū labai iš anksto
QUOTE(red69 @ 2010 08 06, 16:31)
Vyrui 39 metai.Gimtadienis teminis-džinsinis.
Gali uzrasyti Wrangler ar Diesel
Ačiū labai,vidurinį tai jau buvau išsisaugojusi
Na,gal dar kas kokių idėjų mestels..bus daugiau iš ko rinktis
Na,gal dar kas kokių idėjų mestels..bus daugiau iš ko rinktis
Dzinsiniai marskiniai