Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Sveikutės, ar įmanoma sugalvoti ką nors ir papuošti tortą, kuris skirtas mamos 25 metų sukakčiai ir sūnelio krikštynoms. Jau kokią savaitę suku galvą.......

HELP!

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 15, 14:39)
reikia idėjų verysad.gif 50 metų jubiliejus, tema burbulai blink.gif bandžiau googlint, bet neiko nerandu, o galvoj minčių nulis unsure.gif vienintelis, kas stovi akyse, tai vienas iš paskutiniųjų kirbes tortų su burbulinėm gėlėm...

o kuris čia mano su burbulinem gelem??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 23, 16:17)
o kuris čia mano su burbulinem gelem??? g.gif

tas rudas su baltu, kur geles burbuliukais ispjautos bigsmile.gif pasktutinis tam albume pas tave mirksiukas.gif
o siaip minciu vis dar ieskau...
Atsakyti
Gal galite pasidalinti vizualiomis mintimis kaip papuošti vestuvėms šakotį, bus sesers vestuvės, tortą pati išsirinko kas iškeps o man norisi padovanoti lietuvišką šakotį, tik va kaip tai progai jį papuošti? nerandu nuotraukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 07 26, 13:27)
Gal galite pasidalinti vizualiomis mintimis kaip papuošti vestuvėms šakotį, bus sesers vestuvės, tortą pati išsirinko kas iškeps o man norisi padovanoti lietuvišką šakotį, tik va kaip tai progai jį papuošti? nerandu nuotraukų  verysad.gif

na manau gelemis papuošti galima...dar ant viršaus uždeti jaunuju figurele ir t.t......
Atsakyti
Vaizdines medziagos as neturiu, bet maciau dar jauna budama, kaip viena konditere sakoti puose, tai ji sakocio virsunele siek tiek skersai nupjove, padare tokia didele roze. Nuliejo viena puse sakocio lydytu sokoladu - na kaip lava ji atrode isbegus is ugnikalnio ir pabarste raudonai nudazyto cukraus kristateliais, tada ant virsaus uztupde ta didziule roze - ji buvo siek tiek pasvirus, nes sakocio virsus buvo nupjautas skersai. Nuo rozes padare tokius kaip kuokelius lenktus - vieni ilgesni, kiti trumpesni. Tai gavosi kaip ugnikalnis su issiverzusia lava ir graziai prasiskleidusia roze virsuje. Nezinau ar aiskiai nupasakojau? smile.gif Galiu bandyti nupiesti kaip tai atrode, jei nesuprasite biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Reikia idejos - medinems vestuvems kaip papuosti torta ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

gel nors kiek rasi ideju is siu visu foto smile.gif
Atsakyti
Nu tortu grozis kaikuriu (medinem vestuvem sukurtu) tai neralus, isvis liuksiska tema idejom semtis, nes man irgi jau atsibodo ju ieskotis, o dar kompas uzluzes buvo tai fisos surastos idejos dingo unsure.gif
Atsakyti
Taip, man irgi kai kurie super, bet eiwile taip ir neparase, ar jai kas tiko g.gif
Atsakyti
Aciu,gal labiausiai istrigo pirmas,tortai grazus ir idomus bet gal ne mano jegoms blush2.gif tikriausiai piesiu medi at baltos mases su gelytem kad santuoka dar daug metu zydetu... ax.gif
Atsakyti