Tada naudok sodresnes spavas - balta ir bordo tarkim, tada jie neatrodys tokie vaikiski.
Gali dengti torta balta mase ant paties torto priklijuoti bordo apskritimus - vienus didesnius, kitus mazesnius, vienus pilnavidurius, kitus tusciavidurius, gali net dengti vieni kitus truputi, o paskui prismaigstyti vieleliu su maziukais burbuliukais virsuje.
Dar galvoju, o gal kas moka kokius burbulus is karameles gaminti, na verdant sirupa ilga laika, paskui ji pusti per kilpele, pasidaro burbulai, bet jie greitai subliuksta. Gal kas moka ar zino budus, kaip is karameles ispusti burbula, kad jis nesubliukstu?
Reiktu ismeginti gal virti sirupa tol, kol burbulai pusis nesubliuksdami? ir kaip nors ant salto vandens pavirsiaus juos pusti, kad iskart stingtu? Cia tik pamastymas... tikrai nesu dariusi...
PS Apskritimais ar burbulais dekoruotas tortas dar graziai ziurisi juodai baltas - na toks retro klasika