Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 07 06, 20:08)
Labas vakaras  4u.gif

Gal kas turėtų idėjų mergvakario torčiukui? Nedideliam, nes merginos bus tik keturios... Išteka psichologė, rimta mergina, nelabai domina "tradiciniai" mergvakario tortai...  ax.gif

Manai rimtu mergaičiu vyriški daikčiukai nedomina.....? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 06, 20:24)
Manai rimtu mergaičiu vyriški daikčiukai nedomina.....? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar ir kaip domina lotuliukas.gif bet kažkaip nemanau, kad aš susitvarkysiu su kepinio forma g.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galite padėti su popierinių vestuvių tortuku? reikia idėju,kad būtų paprasta,nesunku ir dailu...Man niekas į galvą nelenda verysad.gif
Ačiū 4u.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 06 liepos 2010 - 22:17
QUOTE(red69 @ 2010 07 06, 23:16)
Sveikos,gal galite padėti su popierinių vestuvių tortuku? reikia idėju,kad būtų paprasta,nesunku ir dailu...Man  niekas į galvą nelenda  verysad.gif 
Ačiū  4u.gif ..

Tai jeigu su gelem, tai tik knyga

Popierines vestuves tai vieneri metai, tai galetu buti uzdara knyga su pavadinimu.....
" Viskas tik prasideda..."
"Nepabaigtas romanas"

Nu kaz kas tokio
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 06, 22:01)
Tai jeigu su gelem, tai tik knyga
Popierines vestuves tai vieneri metai, tai galetu buti uzdara knyga su pavadinimu.....
" Viskas tik prasideda..."
"Nepabaigtas romanas"

Nu kaz kas tokio

oj,pamiršau paminėti,kad būtina širdelės formos,tai knyga jau kaip ir atkrenta...Dar galvojau daryti širdelės formos krepšiuką su gėlėm ir dėti paprasčiausią kortelę iš pastilažo "popierinės vestuvės".. bet ar neatrodys nuobodžiai?
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 07 07, 00:57)
oj,pamiršau paminėti,kad būtina širdelės formos,tai knyga jau kaip ir atkrenta...Dar galvojau daryti širdelės formos krepšiuką su gėlėm ir dėti paprasčiausią kortelę iš pastilažo "popierinės vestuvės".. bet ar neatrodys nuobodžiai?

Labai daug reikalavimu

Daryk torta atviruka sirdeles formos
Atsakyti
sveikos merginos, gal galit pasiulyt koki torta padaryt klases susitikimui po 10 metu? blush2.gif isskyrus knyga blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 07 06, 22:39)
Dar ir kaip domina  lotuliukas.gif  bet kažkaip nemanau, kad aš susitvarkysiu su kepinio forma  g.gif

daryk kažka tokio......
user posted image
arba tokio,tik sumažink ...arba daryk tik viena daly kelnaites su iškilimu.....
user posted image
Atsakyti
Kirbe!!! mercy 4u.gif
Atsakyti
reikia iskepti torta knyga skirta krykstynoms,tik beda kad bus krikstyjami du berniukai-vienam apie 2metukus,kitam 11metu....gal kas pagelbes,nes nebesugalvoju pati... doh.gif
Atsakyti
Merginos , gal galit padėt , norėčiau padaryt ant torto gulbes , tik nesugalvoju nė nuo ko pradėt , gal kokių nuorodų turit , visą dieną ieškau , nieko nerandu verysad.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti