Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

reikia pagalbos 4u.gif penktadieniui turiu padaryti torta piratu tema, bet noreciau puosti grietinele. gal kokiu pvz turite.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2010 06 02, 12:55)
reikia pagalbos 4u.gif  penktadieniui turiu padaryti torta piratu tema, bet noreciau puosti grietinele. gal kokiu pvz turite.aciu 4u.gif

[url=http://%5bURL=http://www.radikal.ru]user posted image

gaila tik, kad puoštas mase, o ne grietinėle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGu: 02 birželio 2010 - 12:57
QUOTE(VAMI @ 2010 06 02, 12:55)
reikia pagalbos 4u.gif  penktadieniui turiu padaryti torta piratu tema, bet noreciau puosti grietinele. gal kokiu pvz turite.aciu 4u.gif

Tai gi padaryk torta sala, apibarstyk trupiniais, bus smelis , aplink patepliok melyna grietinele, bus jura, kelios figureles, palmes . Psio. Piratu sala bus
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal kas galit padet ma reikia ryt iskept tortuka studentui,galvoju apie ta kepure su kutu juoda bet nelabai zinau kaip tai turi atrodyt,gal kas galetu padet surast buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors tiks:
studijų baigimo proga
Atsakyti
Reikia jūsų pagalbos! Turiu iškepti tortą Filipinų nacionalinės dienos proga... Idėjų pas mane ta tema lygiai nulis... verysad.gif Gal ką galite patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinee @ 2010 06 08, 22:39)
Reikia jūsų pagalbos! Turiu iškepti tortą Filipinų nacionalinės dienos proga... Idėjų pas mane ta tema lygiai nulis...  verysad.gif  Gal ką galite patarti?  blush2.gif

Pirma šovusi mintis, tai galėtų būti tos šalies g.gifvėliava
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 08 birželio 2010 - 22:14
QUOTE(Mayfly @ 2010 06 08, 23:03)
Pirma šovusi mintis, tai galėtų būti tos šalies g.gifvėliava

Man irgi pirma mintis tokia buvo, bet kažkaip neprilimpa man ji blush2.gif Dengimo masių žmonės nenori, kuom būtų galima išgauti ta vėliavą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinee @ 2010 06 09, 10:24)
Man irgi pirma mintis tokia buvo, bet kažkaip neprilimpa man ji  blush2.gif  Dengimo masių žmonės nenori, kuom būtų galima išgauti ta vėliavą?  g.gif

Jei masiu nenori, tada apdzibuok grietinele dazyta arba Sarlot kremu mirksiukas.gif

O man reikia pagalbos 4u.gif
Prase padaryt torciuka- mokyline lenta unsure.gif irgi be masiu, tai lieciau virsu sokoladu, o kuom sonus apdirbti g.gif ir ka ant "lentos" deti? Bus minimalus uzrasas, data o ka dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 09, 10:40)
O man reikia pagalbos 4u.gif
Prase padaryt torciuka- mokyline lenta unsure.gif irgi be masiu, tai lieciau virsu sokoladu, o kuom sonus apdirbti g.gif ir ka ant "lentos" deti? Bus minimalus uzrasas, data o ka dar g.gif

nu kadangi lenta yra kaip ir tokiose rėmuose, tai ir apvesčiau su kond. maišeliu "rėmą" iš kokio šviesiai rudi (tipo medienos spalvos) kremo - šarlot, morenginio sviestinio, ar ganašo... užrašą iš aisingo arba balto šokolado....

o ant lentos gali parašyt iki skausmo pažįstamą ir simbolišką užrašą: 2+2= 5 biggrin.gif arba nupaišyti žmogeliuką iš pagaliukų ir taškiukų (taškas taškas pagaliukas , va ir gavos žmogeliukas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 09, 13:02)
nu kadangi lenta yra kaip ir tokiose rėmuose, tai ir apvesčiau su kond. maišeliu "rėmą" iš kokio šviesiai rudi (tipo medienos spalvos) kremo - šarlot, morenginio sviestinio, ar ganašo... užrašą iš aisingo arba balto šokolado....

o ant lentos gali parašyt iki skausmo pažįstamą ir simbolišką užrašą: 2+2= 5  biggrin.gif arba nupaišyti žmogeliuką iš pagaliukų ir taškiukų (taškas taškas pagaliukas , va ir gavos žmogeliukas lotuliukas.gif )

Aciu uz idejas 4u.gif
Esme ta, kad aukletoja atsisveikins su savo aukletiniais, kurie iseina mokytis i gimnazija, tai uzrasas bus kaip ir atsisveikinimo tema..nu gal ka nors isgimdysiu laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pakeiciau aplinka, tad neturiu mikrobangines, o noreciau dengimo mase daryti is saldainiu. kaip galeciau kitaip juos "islyditi" blush2.gif
Atsakyti