reikia pagalbos penktadieniui turiu padaryti torta piratu tema, bet noreciau puosti grietinele. gal kokiu pvz turite.aciu
QUOTE(VAMI @ 2010 06 02, 12:55)
reikia pagalbos penktadieniui turiu padaryti torta piratu tema, bet noreciau puosti grietinele. gal kokiu pvz turite.aciu
[url=http://%5bURL=http://www.radikal.ru]
gaila tik, kad puoštas mase, o ne grietinėle
QUOTE(VAMI @ 2010 06 02, 12:55)
Tai gi padaryk torta sala, apibarstyk trupiniais, bus smelis , aplink patepliok melyna grietinele, bus jura, kelios figureles, palmes . Psio. Piratu sala bus
Sveikos mergaites,gal kas galit padet ma reikia ryt iskept tortuka studentui,galvoju apie ta kepure su kutu juoda bet nelabai zinau kaip tai turi atrodyt,gal kas galetu padet surast buciau labai dekinga
gal kas nors tiks:
studijų baigimo proga
studijų baigimo proga
Reikia jūsų pagalbos! Turiu iškepti tortą Filipinų nacionalinės dienos proga... Idėjų pas mane ta tema lygiai nulis... Gal ką galite patarti?
QUOTE(auksinee @ 2010 06 08, 22:39)
Reikia jūsų pagalbos! Turiu iškepti tortą Filipinų nacionalinės dienos proga... Idėjų pas mane ta tema lygiai nulis... Gal ką galite patarti?
Pirma šovusi mintis, tai galėtų būti tos šalies vėliava
QUOTE(Mayfly @ 2010 06 08, 23:03)
Man irgi pirma mintis tokia buvo, bet kažkaip neprilimpa man ji Dengimo masių žmonės nenori, kuom būtų galima išgauti ta vėliavą?
QUOTE(auksinee @ 2010 06 09, 10:24)
Man irgi pirma mintis tokia buvo, bet kažkaip neprilimpa man ji Dengimo masių žmonės nenori, kuom būtų galima išgauti ta vėliavą?
Jei masiu nenori, tada apdzibuok grietinele dazyta arba Sarlot kremu
O man reikia pagalbos
Prase padaryt torciuka- mokyline lenta irgi be masiu, tai lieciau virsu sokoladu, o kuom sonus apdirbti ir ka ant "lentos" deti? Bus minimalus uzrasas, data o ka dar
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 09, 10:40)
O man reikia pagalbos
Prase padaryt torciuka- mokyline lenta irgi be masiu, tai lieciau virsu sokoladu, o kuom sonus apdirbti ir ka ant "lentos" deti? Bus minimalus uzrasas, data o ka dar
nu kadangi lenta yra kaip ir tokiose rėmuose, tai ir apvesčiau su kond. maišeliu "rėmą" iš kokio šviesiai rudi (tipo medienos spalvos) kremo - šarlot, morenginio sviestinio, ar ganašo... užrašą iš aisingo arba balto šokolado....
o ant lentos gali parašyt iki skausmo pažįstamą ir simbolišką užrašą: 2+2= 5 arba nupaišyti žmogeliuką iš pagaliukų ir taškiukų (taškas taškas pagaliukas , va ir gavos žmogeliukas )
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 09, 13:02)
nu kadangi lenta yra kaip ir tokiose rėmuose, tai ir apvesčiau su kond. maišeliu "rėmą" iš kokio šviesiai rudi (tipo medienos spalvos) kremo - šarlot, morenginio sviestinio, ar ganašo... užrašą iš aisingo arba balto šokolado....
o ant lentos gali parašyt iki skausmo pažįstamą ir simbolišką užrašą: 2+2= 5 arba nupaišyti žmogeliuką iš pagaliukų ir taškiukų (taškas taškas pagaliukas , va ir gavos žmogeliukas )
Aciu uz idejas
Esme ta, kad aukletoja atsisveikins su savo aukletiniais, kurie iseina mokytis i gimnazija, tai uzrasas bus kaip ir atsisveikinimo tema..nu gal ka nors isgimdysiu
Sveikutes. Pakeiciau aplinka, tad neturiu mikrobangines, o noreciau dengimo mase daryti is saldainiu. kaip galeciau kitaip juos "islyditi"