Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Oooooooooooo mieloji , aš su jais gerai paprakaitavau karsta.gif ....deje aš tik jų , jau padarytų foto gavau , teko pačiai varkti be jokių iškarpų ....išpjoviau padą , ir juostą , tada raukiau ....bet pavargau aš su jais juodai doh.gif .
Atsakyti
Aš ateinu su prašymu,gal kuri užmatėte kaip padaryti drakoną,ne oplikacija o 3d vaizdelį,nu prižadėjau vaikui gimtadienio proga doh.gif dabar knaisiuojuos po interneto platybes
Atsakyti
Aš buvau radusi ....jei rasiu vėl mestelsiu ...

Papildyta:
Eik į viršutinę temą .....įdėsiu foto .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 30, 22:38)
Aš buvau radusi ....jei rasiu vėl mestelsiu ...
Papildyta:
Eik į viršutinę temą .....įdėsiu foto .

oi Cipciuk,va tokio nebuvau radus,tikrai didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Merginos, as vel kartojuos- Kaip ir is kur galima butu uzsisakyti flomasteri piesti ant torto. Raset kad pas CITRINUKA, o kaip rast blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk, aciu, kad papildet tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 31 gegužės 2010 - 10:35
QUOTE(airius @ 2010 05 31, 10:31)
Sveikutes. Merginos, as vel kartojuos- Kaip ir is kur galima butu uzsisakyti flomasteri piesti ant torto. Raset kad pas CITRINUKA, o kaip rast blush2.gif

čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 31, 12:46)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
SOS tortas piršlienei, apie 3-3,5kg kad nebūtų per didelis. ir vieno vakaro vestuvės. tai nžn ką sugalvot
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 05 31, 21:12)
SOS tortas piršlienei, apie 3-3,5kg kad nebūtų per didelis. ir vieno vakaro vestuvės. tai nžn ką sugalvot

manau kažka paprasto su gelem padaryk ir viskas......
Atsakyti
ką to paprasto?smile.gif nekenčiu gėlių, nes nemokų gražių kompozicijų sudėt smile.gif
Atsakyti
Cipciuk gavosi man tie bateliai jau be jokio vargo, susikaupiau stipriai ir greit padariau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pati didziuojuosi savim, rezultata parodysiu po savaitgalio ax.gif
tik nezinau kaip isimsiu maiselius is ju doh.gif
Atsakyti