QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 19:25)
Mergaitės .......tortas vaikučiams , į onkologinę ligoninę ( dovanosiu ) ... padėkit su papuošimo įdėja
kokia Jus gera... balionelis Jums uz tai
Manau padaryt zaisminga torta, su pievute, ivairiais gyvuneliais, drugeliais, gelytemis... rysku.
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 19:25)
Mergaitės .......tortas vaikučiams , į onkologinę ligoninę ( dovanosiu ) ... padėkit su papuošimo įdėja
cia dar yra visokiu
Papildyta:
Papildyta:
arba tortas dovanu dezute su isslindusiu kokiu meskiu
Papildyta:
aš ir norėčiau tokį darbą gerą padaryt, mielai iškepčiau jiems didelį tortą, bet nėra kaip.
aš ir galvoju kad linksmas žaismingas, galima pridaryt figūrėlių visokių nes vaikai labai jas mėgsta valgyti. nes pas mane kai paima tortą visada klausia ar valgoma, aš sakau čia viskas valgoma tai va šaunuolė cipciukas
aš ir galvoju kad linksmas žaismingas, galima pridaryt figūrėlių visokių nes vaikai labai jas mėgsta valgyti. nes pas mane kai paima tortą visada klausia ar valgoma, aš sakau čia viskas valgoma tai va šaunuolė cipciukas
SOS..... reikalinga torto ideja, sportiniu-pramoginiu sokiu klubui, sezono baigimo proga. Pirma mintis buvo daryt bateli, bet juk ten ne tik merginos soka . Gal kas mesteltu kokiu minciu
Ateinu ir as su prasymu,
reikia vyrui 50-meciui dviaukscio torto, ant torto turi buti skaiciai, galvoju puosti ramunem, bet kaip konkreciai neisivaizduoju, gal galite pagelbeti?
ir dar 16-metei reikia tortuko, ka tokio amziaus merginukei galima padaryti?
jurgitasta, as padaryciu kokia aplikacija su sokejais ant tortuko, kazka panasaus Asseni yra darius, tik ten kitam reikalui buvo tas tortas skirtas
reikia vyrui 50-meciui dviaukscio torto, ant torto turi buti skaiciai, galvoju puosti ramunem, bet kaip konkreciai neisivaizduoju, gal galite pagelbeti?
jurgitasta, as padaryciu kokia aplikacija su sokejais ant tortuko, kazka panasaus Asseni yra darius, tik ten kitam reikalui buvo tas tortas skirtas
QUOTE(eglejk @ 2010 05 28, 08:59)
Ateinu ir as su prasymu,
Su ramunėm juk neseniai buvo dėta, jie ale vestuviniai, ale ne,pritaikyti gali, o skaičiukus viršuje torto gali lipdyti, kad stovėtų.
O mergaitei: tinka rankinukas, kosmetikos visokie rinkinukai, batelis ir pan. Nebent kokį hobį jį dar turi, tai galima su tuo susieti.
QUOTE(eglejk @ 2010 05 28, 08:59)
Ateinu ir as su prasymu,
OOOOOOO.... aš pasakysiu savo pavyzdį ...prašo pagalvėlės ( mano darytos ) su tuo raudonu bateliu , sakau gerai , " bedar uždėkite skaičių 8 " ....sakau , kam tie 8 ? , " jai tiek metų " ....nu žinokit ne mano reikalas , bet neatlaikiua , klausiu " o ką jūs tada darysite kai jai bus 16 metų ... nuogą berno figūrą ? " ...persigalvojo ...taip gimė tortas su karūna .
Ką noriu tuo pasakyti ...gerai būtų sužinoti , kuo ji domisi , kokio harakterio yra .
Papildyta:
eglejk ..keletas su kaičiais ...detales . gėles galo kitom keisti .
Labai aciu uz idejas