Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Mergaitės .......tortas vaikučiams , į onkologinę ligoninę ( dovanosiu ) ... padėkit su papuošimo įdėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 19:25)
Mergaitės .......tortas vaikučiams , į onkologinę ligoninę ( dovanosiu ) ... padėkit su papuošimo įdėja  4u.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif wub.gif kokia Jus gera... balionelis Jums uz tai 4u.gif

Manau padaryt zaisminga torta, su pievute, ivairiais gyvuneliais, drugeliais, gelytemis... rysku.
Atsakyti
Šitas jau įrašytas į " bus toks" ..... GAL DAR KOKIŲ MINČIŲ ....DETALIŲ .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 19:25)
Mergaitės .......tortas vaikučiams , į onkologinę ligoninę ( dovanosiu ) ... padėkit su papuošimo įdėja  4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
cia dar yra visokiu
Papildyta:
user posted image

4u.gif
Papildyta:
arba tortas dovanu dezute su isslindusiu kokiu meskiu ax.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 27 gegužės 2010 - 09:37
aš ir norėčiau tokį darbą gerą padaryt, mielai iškepčiau jiems didelį tortą, bet nėra kaip.
aš ir galvoju kad linksmas žaismingas, galima pridaryt figūrėlių visokių nes vaikai labai jas mėgsta valgyti. nes pas mane kai paima tortą visada klausia ar valgoma, aš sakau čia viskas valgoma smile.gif tai va šaunuolė cipciukas
Atsakyti
Neliaupsinkit jūs čia manęs ...nė nesusimasčiau apie tai , kol nepaprašė padaryti , bet aš tik dovanų galiu padaryti tokiems vaikučiams ...be atlygio .

Labai dėkui mergytės , radau ...manau vaivorykštės juosta su saule , tokiai progai tikrai tiks thumbup.gif .
Atsakyti
SOS..... reikalinga torto ideja, sportiniu-pramoginiu sokiu klubui, sezono baigimo proga. Pirma mintis buvo daryt bateli, bet juk ten ne tik merginos soka doh.gif . Gal kas mesteltu kokiu minciu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su prasymu,
reikia vyrui 50-meciui dviaukscio torto, ant torto turi buti skaiciai, galvoju puosti ramunem, bet kaip konkreciai neisivaizduoju, gal galite pagelbeti?
ir dar 16-metei reikia tortuko, ka tokio amziaus merginukei galima padaryti? unsure.gif

jurgitasta, as padaryciu kokia aplikacija su sokejais ant tortuko, kazka panasaus Asseni yra darius, tik ten kitam reikalui buvo tas tortas skirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 05 28, 08:59)
Ateinu ir as su prasymu,
reikia vyrui 50-meciui dviaukscio torto, ant torto turi buti skaiciai, galvoju puosti ramunem, bet kaip konkreciai neisivaizduoju, gal galite pagelbeti?
ir dar 16-metei reikia tortuko, ka tokio amziaus merginukei galima padaryti?  unsure.gif

Su ramunėm juk neseniai buvo dėta, jie ale vestuviniai, ale ne,pritaikyti gali, o skaičiukus viršuje torto gali lipdyti, kad stovėtų.
O mergaitei: tinka rankinukas, kosmetikos visokie rinkinukai, batelis ir pan. Nebent kokį hobį jį dar turi, tai galima su tuo susieti.
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 05 28, 08:59)
Ateinu ir as su prasymu,
ir dar 16-metei reikia tortuko, ka tokio amziaus merginukei galima padarytiunsure.gif

jurgitasta, as padaryciu kokia aplikacija su sokejais ant tortuko, kazka panasaus Asseni yra darius, tik ten kitam reikalui buvo tas tortas skirtas smile.gif

OOOOOOO.... aš pasakysiu savo pavyzdį ...prašo pagalvėlės ( mano darytos ) su tuo raudonu bateliu , sakau gerai , " bedar uždėkite skaičių 8 " blink.gif ....sakau , kam tie 8 ? , " jai tiek metų " ....nu žinokit ne mano reikalas , bet neatlaikiua , klausiu " o ką jūs tada darysite kai jai bus 16 metų ... nuogą berno figūrą ? " ...persigalvojo ...taip gimė tortas su karūna biggrin.gif .

Ką noriu tuo pasakyti ...gerai būtų sužinoti , kuo ji domisi , kokio harakterio yra .
Papildyta:
eglejk ..keletas su kaičiais ...detales . gėles galo kitom keisti .

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 28 gegužės 2010 - 10:02
Labai aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk noriu paklaust kaip padaryt batukus krikstynom,pas jus radau labai grazius , kur Pauliaus kristynom daret, tokie pusti, jei neklysu nuotraukos num. 234. Man ie labai patina, bet niekaip neiseina ju padaryt
Atsakyti