Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

aš ir daugiausia iš pvz lipdau, žiūriu ir lipdau smile.gif bet ir aš nepatenkinta smile.gif aš lyg gulbių turėjau jei dar reik sakyk
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 30, 08:59)
Ateinu ir as su dyyyydeliu prasymu bigsmile.gif

Turiu uzsakyma iskept du vestuvinius torciukus, tuokiasi vokietis su lietuvaite, noras, kad tortai butu puosti veliavelemis ir vestuviniais ziedais, gal matet ka nors kur nors, nes net neisivaizduoju kaip tai reikes ikomponuoti doh.gif
Buciau laaaabai dekinga uz pagalba 4u.gif
Dar papildysiu 4u.gif Zmoniu 75, nori dvieju tortu, vienas rafaelas, kitas juodas miskas, abu po du aukstus... bandziau pati googleij ieskot, ale nieko doro nera, kas man padetu bent isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti. Tiesa, veliaveles turi buti su kotukais, t.y. ismeigtos biggrin.gif Padekittttt kas nors... o tai jauciu taip ir praviduriuosiu visa menesi doh.gif  lotuliukas.gif

Siap, dar stai ka pagalvojau..........
Torto mintis, kaip suprantu sujungti abi salis. GAl zmones nelabai isivaizduoja, kaip tai galima padaryt, del to ir pasake, kad reikia tu veliaveliu.

Pasiulyciu kitokiu torto variantu, kur butu galia sujungti Lietuva su Vokietija
Atsakyti
sveikutės,mergaitei 10 metų,kokių turit idėjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2010 03 30, 22:52)
sveikutės,mergaitei 10 metų,kokių turit idėjų g.gif

o kas mergaitei patinka?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 03 30, 22:51)
Siap, dar stai ka pagalvojau..........
Torto mintis, kaip suprantu sujungti abi salis. GAl zmones nelabai isivaizduoja, kaip tai galima padaryt, del to ir pasake, kad reikia tu veliaveliu.

Pasiulyciu kitokiu torto variantu, kur butu galia sujungti Lietuva su Vokietija

As irgi taip galvoju, kad mintis pabrezti savo tautas, o kaip dar butu galima tai perteikti g.gif Kazkaip googleij nieks nekrito i akis, arba blogai i paieska buvau ivedus doh.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 31, 07:05)
As irgi taip galvoju, kad mintis pabrezti savo tautas, o kaip dar butu galima tai perteikti g.gif Kazkaip googleij nieks nekrito i akis, arba blogai i paieska buvau ivedus doh.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif

rasyte_, o prie ko cia google? Tai gi nupiesk sau galvoje vizija ir nebent tada galesi paieskot kokiu atskiru detaliu.
Pagalvok, kas budinga Lietuvai ir kas Vokietijai......... Gedimino bokstas, Brandenburgo vartai. Vartus galima ant apatinio auksto kaip aplikacija padaryt, boksta kelt kaip visa antra auksta. Tai nereikes ir 2-ju tortu, bus vienas didelis bet ispudingas.

Imetu tau pavyzdzius, aisku cia jau aukstasis pilotazas, bet ideju tikrai galima rast.

Cia visi tortai vestuviniais

Paryzius Sankt Peterburgas
user posted image

Sankt Peterburgas - Briuselis
user posted image
Sitas tai super ideja. Tau reiktu tik surasti nuotrauku - pagrindiniu vaizdu Lietuvis ir Vokietijos ir tai atspausdint ant valgomo popieriaus su spec. printeriu. Gali pabandyt kreiptis i konditerijos imones, gal jos atliekas tas paslaugas, nes tikrai turi tokiu spausdintuvu.

Tortas zemielapis
user posted image

Cia jau galima vartus pastatyt, boksta, imitacija, maziukus ir veliaveles

Cia panasi ideja
user posted image

O sitas pats lengviausias
user posted image

Prie rankenu pritvirtini bilietus, ar popieriukus su Lietuvos ir Vokietijos miestu pavadinimais. Taip pat mazas figureles - imitacijas vartu, boksto ir t.t.

Siaip ideju yra labai daug. Tik reikia pagalvot, kaip galima tai perteikti mirksiukas.gif

Kiek galejau, tiek padejau cool.gif
Atsakyti
O jerguteliau, Asseni, sie ne mano nosiai doh.gif Bet nerealiai grazus bigsmile.gif
Aciu tau, o tas paskutinis su lagaminais, tai super, bet kazi ar toki padaryciau tuo labiau zmogeliuku tikrai nenulipdyciau schmoll.gif
Bet labai labai aciu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 31, 09:11)
O jerguteliau, Asseni, sie ne mano nosiai doh.gif Bet nerealiai grazus bigsmile.gif
Aciu tau, o tas paskutinis su lagaminais, tai super, bet kazi ar toki padaryciau tuo labiau zmogeliuku tikrai nenulipdyciau schmoll.gif
Bet labai labai aciu... wub.gif

tai gi tu nebandyk tokio pat daryt. Tu paimk kaip ideja ir pritaikyk sau
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 03 31, 00:03)
o kas mergaitei patinka?

šokiai patinka jai.Gal su vaisiais kokių gražių galit įmest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2010 03 31, 11:55)
šokiai patinka jai.Gal su vaisiais kokių gražių galit įmest mirksiukas.gif

prasau
tortai su puosti vaisiais
o cia grazus tortukas us balerina
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 31 kovo 2010 - 12:29
QUOTE(auroryt @ 2010 03 31, 10:55)
šokiai patinka jai

Pažiūrėk čia, gal kas tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 30, 08:59)
Ateinu ir as su dyyyydeliu prasymu bigsmile.gif

Turiu uzsakyma iskept du vestuvinius torciukus, tuokiasi vokietis su lietuvaite, noras, kad tortai butu puosti veliavelemis ir vestuviniais ziedais, gal matet ka nors kur nors, nes net neisivaizduoju kaip tai reikes ikomponuoti doh.gif
Buciau laaaabai dekinga uz pagalba 4u.gif
Dar papildysiu 4u.gif Zmoniu 75, nori dvieju tortu, vienas rafaelas, kitas juodas miskas, abu po du aukstus... bandziau pati googleij ieskot, ale nieko doro nera, kas man padetu bent isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti. Tiesa, veliaveles turi buti su kotukais, t.y. ismeigtos biggrin.gif Padekittttt kas nors... o tai jauciu taip ir praviduriuosiu visa menesi doh.gif  lotuliukas.gif

Kažkadą mačiau vieną tortą, tinkantį pagal tavo aprašymą. Tik ten "dalyvavo" kitos šalys. Pirmas aukštas atvaizdavo jūrą (Vokietijoje irgi yra Baltijos jūra smile.gif ) su kriauklėmis, gyvūnija ir pan., antras - smėlį, ant kurio sėdėjo jaunieji, pasipuošę tautiniais rūbais, šalia įsmeigtos jų šalių vėliavėlės.
Jei sunku lipdyti žmones, gali nulipdyti pvz. gyvūnėlius (meškučius, zuikučius) su kokia nors tautine atributika smile.gif
Atsakyti