aš ir daugiausia iš pvz lipdau, žiūriu ir lipdau bet ir aš nepatenkinta aš lyg gulbių turėjau jei dar reik sakyk
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 30, 08:59)
Ateinu ir as su dyyyydeliu prasymu
Turiu uzsakyma iskept du vestuvinius torciukus, tuokiasi vokietis su lietuvaite, noras, kad tortai butu puosti veliavelemis ir vestuviniais ziedais, gal matet ka nors kur nors, nes net neisivaizduoju kaip tai reikes ikomponuoti
Buciau laaaabai dekinga uz pagalba
Dar papildysiu Zmoniu 75, nori dvieju tortu, vienas rafaelas, kitas juodas miskas, abu po du aukstus... bandziau pati googleij ieskot, ale nieko doro nera, kas man padetu bent isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti. Tiesa, veliaveles turi buti su kotukais, t.y. ismeigtos Padekittttt kas nors... o tai jauciu taip ir praviduriuosiu visa menesi
Turiu uzsakyma iskept du vestuvinius torciukus, tuokiasi vokietis su lietuvaite, noras, kad tortai butu puosti veliavelemis ir vestuviniais ziedais, gal matet ka nors kur nors, nes net neisivaizduoju kaip tai reikes ikomponuoti
Dar papildysiu Zmoniu 75, nori dvieju tortu, vienas rafaelas, kitas juodas miskas, abu po du aukstus... bandziau pati googleij ieskot, ale nieko doro nera, kas man padetu bent isivaizduoti, kaip tai turetu atrodyti. Tiesa, veliaveles turi buti su kotukais, t.y. ismeigtos Padekittttt kas nors... o tai jauciu taip ir praviduriuosiu visa menesi
Siap, dar stai ka pagalvojau..........
Torto mintis, kaip suprantu sujungti abi salis. GAl zmones nelabai isivaizduoja, kaip tai galima padaryt, del to ir pasake, kad reikia tu veliaveliu.
Pasiulyciu kitokiu torto variantu, kur butu galia sujungti Lietuva su Vokietija
sveikutės,mergaitei 10 metų,kokių turit idėjų
QUOTE(auroryt @ 2010 03 30, 22:52)
sveikutės,mergaitei 10 metų,kokių turit idėjų
o kas mergaitei patinka?
QUOTE(Asseni @ 2010 03 30, 22:51)
Siap, dar stai ka pagalvojau..........
Torto mintis, kaip suprantu sujungti abi salis. GAl zmones nelabai isivaizduoja, kaip tai galima padaryt, del to ir pasake, kad reikia tu veliaveliu.
As irgi taip galvoju, kad mintis pabrezti savo tautas, o kaip dar butu galima tai perteikti Kazkaip googleij nieks nekrito i akis, arba blogai i paieska buvau ivedus
Aciu uz pagalba
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 31, 07:05)
As irgi taip galvoju, kad mintis pabrezti savo tautas, o kaip dar butu galima tai perteikti Kazkaip googleij nieks nekrito i akis, arba blogai i paieska buvau ivedus
Aciu uz pagalba
Aciu uz pagalba
rasyte_, o prie ko cia google? Tai gi nupiesk sau galvoje vizija ir nebent tada galesi paieskot kokiu atskiru detaliu.
Pagalvok, kas budinga Lietuvai ir kas Vokietijai......... Gedimino bokstas, Brandenburgo vartai. Vartus galima ant apatinio auksto kaip aplikacija padaryt, boksta kelt kaip visa antra auksta. Tai nereikes ir 2-ju tortu, bus vienas didelis bet ispudingas.
Imetu tau pavyzdzius, aisku cia jau aukstasis pilotazas, bet ideju tikrai galima rast.
Cia visi tortai vestuviniais
Paryzius Sankt Peterburgas
Sankt Peterburgas - Briuselis
Sitas tai super ideja. Tau reiktu tik surasti nuotrauku - pagrindiniu vaizdu Lietuvis ir Vokietijos ir tai atspausdint ant valgomo popieriaus su spec. printeriu. Gali pabandyt kreiptis i konditerijos imones, gal jos atliekas tas paslaugas, nes tikrai turi tokiu spausdintuvu.
Tortas zemielapis
Cia jau galima vartus pastatyt, boksta, imitacija, maziukus ir veliaveles
Cia panasi ideja
O sitas pats lengviausias
Prie rankenu pritvirtini bilietus, ar popieriukus su Lietuvos ir Vokietijos miestu pavadinimais. Taip pat mazas figureles - imitacijas vartu, boksto ir t.t.
Siaip ideju yra labai daug. Tik reikia pagalvot, kaip galima tai perteikti
Kiek galejau, tiek padejau
O jerguteliau, Asseni, sie ne mano nosiai Bet nerealiai grazus
Aciu tau, o tas paskutinis su lagaminais, tai super, bet kazi ar toki padaryciau tuo labiau zmogeliuku tikrai nenulipdyciau
Bet labai labai aciu...
Aciu tau, o tas paskutinis su lagaminais, tai super, bet kazi ar toki padaryciau tuo labiau zmogeliuku tikrai nenulipdyciau
Bet labai labai aciu...
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 31, 09:11)
O jerguteliau, Asseni, sie ne mano nosiai Bet nerealiai grazus
Bet labai labai aciu...
Bet labai labai aciu...
tai gi tu nebandyk tokio pat daryt. Tu paimk kaip ideja ir pritaikyk sau
QUOTE(Asseni @ 2010 03 31, 00:03)
o kas mergaitei patinka?
šokiai patinka jai.Gal su vaisiais kokių gražių galit įmest
QUOTE(auroryt @ 2010 03 31, 11:55)
šokiai patinka jai.Gal su vaisiais kokių gražių galit įmest
prasau
tortai su puosti vaisiais
o cia grazus tortukas us balerina
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 30, 08:59)
Ateinu ir as su dyyyydeliu prasymu
Kažkadą mačiau vieną tortą, tinkantį pagal tavo aprašymą. Tik ten "dalyvavo" kitos šalys. Pirmas aukštas atvaizdavo jūrą (Vokietijoje irgi yra Baltijos jūra ) su kriauklėmis, gyvūnija ir pan., antras - smėlį, ant kurio sėdėjo jaunieji, pasipuošę tautiniais rūbais, šalia įsmeigtos jų šalių vėliavėlės.
Jei sunku lipdyti žmones, gali nulipdyti pvz. gyvūnėlius (meškučius, zuikučius) su kokia nors tautine atributika