Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Reik kokios idejos paskutiniam skambuciui... tortas kokie 2 kg g.gif mintis buvo knyga g.gif gal dar kokiu kas sumastys...
Atsakyti
Zodziu jau issirinkom, bus knyga, tik man reik trumpu zodziu nuo aukletojo 12-okams, kad ant torto uzrasyt... blush2.gif
Atsakyti
ir as su SOS'u ateinu.. ax.gif

reikia vestuvems tortuko (tevai nesis), pasiuliau su ramunem, nes man tokia kukli, bet kartu ir labai tinkama gele vestuvem.. ale dabar internete nelabai ka visagale google man rodo ivedus marguerite cake.. gal galit pagelbet, turit gal kazkokiu ideju savo 'sandeliukuose'?

tortas bus apvalus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 19 gegužės 2010 - 20:07
Labas,
čia nemažai su ramunėm yra tortai su ramunem
Atsakyti
aciu labai 4u.gif

mano alkonas "daisy" nepazysta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 19 gegužės 2010 - 20:27
SOS! reikia idejos skubiai,reikia iskepti vaikinui gimtadieniui torta o jam sueina 18 - lika,mano galva tuscia kaip puodyne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 05 19, 23:41)
SOS! reikia idejos skubiai,reikia iskepti vaikinui gimtadieniui torta o jam sueina 18 - lika,mano galva tuscia kaip puodyne  doh.gif

Pabandyk paklausti, kokie jo pomėgiai, gal su jais derinti g.gif
Atsakyti
taigi aš ne per seniausiai daviau ramuninių vestuvinių nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Reikia atplikacijos vestuviu tortui . Ant baltos masės reikia uždėti mėlyną aplikaciją (na kaip siluetus ar panašiai). Bus knyga, kurios vienam psl bus aplikacija, kitam jaunųjų vardai ir data. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 20, 09:23)
taigi aš ne per seniausiai daviau ramuninių vestuvinių nuorodą  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Reikia jusu protingu minciu... Prase iskepti torta-pyraga,ant kurio butu uzrasyta 18 vardu! Nori,kad kiekvienas vaikas galetu atsipjauti savo gabaliuka! koki torta patartumet kepti ir kaip ji isdalinti??? Aciu didelis uz pagalba g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šilkinių vestuvių proga, apvalaus torto su bajeriu, minčių būtų?????????????????
Atsakyti