Reik kokios idejos paskutiniam skambuciui... tortas kokie 2 kg mintis buvo knyga gal dar kokiu kas sumastys...
Zodziu jau issirinkom, bus knyga, tik man reik trumpu zodziu nuo aukletojo 12-okams, kad ant torto uzrasyt...
ir as su SOS'u ateinu..
reikia vestuvems tortuko (tevai nesis), pasiuliau su ramunem, nes man tokia kukli, bet kartu ir labai tinkama gele vestuvem.. ale dabar internete nelabai ka visagale google man rodo ivedus marguerite cake.. gal galit pagelbet, turit gal kazkokiu ideju savo 'sandeliukuose'?
tortas bus apvalus
Aciu
reikia vestuvems tortuko (tevai nesis), pasiuliau su ramunem, nes man tokia kukli, bet kartu ir labai tinkama gele vestuvem.. ale dabar internete nelabai ka visagale google man rodo ivedus marguerite cake.. gal galit pagelbet, turit gal kazkokiu ideju savo 'sandeliukuose'?
tortas bus apvalus
Aciu
Labas,
čia nemažai su ramunėm yra tortai su ramunem
čia nemažai su ramunėm yra tortai su ramunem
aciu labai
mano alkonas "daisy" nepazysta
mano alkonas "daisy" nepazysta
SOS! reikia idejos skubiai,reikia iskepti vaikinui gimtadieniui torta o jam sueina 18 - lika,mano galva tuscia kaip puodyne
QUOTE(eiwile @ 2010 05 19, 23:41)
SOS! reikia idejos skubiai,reikia iskepti vaikinui gimtadieniui torta o jam sueina 18 - lika,mano galva tuscia kaip puodyne
Pabandyk paklausti, kokie jo pomėgiai, gal su jais derinti
taigi aš ne per seniausiai daviau ramuninių vestuvinių nuorodą
Reikia atplikacijos vestuviu tortui . Ant baltos masės reikia uždėti mėlyną aplikaciją (na kaip siluetus ar panašiai). Bus knyga, kurios vienam psl bus aplikacija, kitam jaunųjų vardai ir data. Ačiū už pagalbą
Sveikutes Reikia jusu protingu minciu... Prase iskepti torta-pyraga,ant kurio butu uzrasyta 18 vardu! Nori,kad kiekvienas vaikas galetu atsipjauti savo gabaliuka! koki torta patartumet kepti ir kaip ji isdalinti??? Aciu didelis uz pagalba
Šilkinių vestuvių proga, apvalaus torto su bajeriu, minčių būtų?????????????????