Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Sveikos 4u.gif , reikia pagalbos. Torto tema: geležinkelis, tortas nevaikiškas. Nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 05 09, 18:31)
Sveikos  4u.gif , reikia pagalbos. Torto tema: geležinkelis, tortas nevaikiškas. Nieko nerandu  doh.gif

ieškok geležinkelininko lazdelės, kepurės, kažko tokio, ruporo g.gif
Atsakyti
user posted image Tokį radau. biggrin.gif

user posted image Gal dar tokio prireiks. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 09 gegužės 2010 - 17:49
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o man reikėtų torto ..nesudėtingo, darželio išleistuvėms, nu niekaip nesugalvoju ką sugalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 11, 16:17)
o man reikėtų torto ..nesudėtingo, darželio išleistuvėms, nu niekaip nesugalvoju ką sugalvot  biggrin.gif

O koks darzelio pavadinimas? Gal galima su tuo ka nors sumastyt?
Atsakyti
čia į darželio pabaigtuvių temą:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 11 gegužės 2010 - 16:54
mergaites,sos.reikia torto,inzinerijos sritis-termoinzinerija,tai torto reikia sia tema,pas mane minciu nulis doh.gif pagelbekit prasau ax.gif
Atsakyti
Įdomu,kaip padaryti tokias klostes, kad jos dar ir laikytųsi, nes pastovės šadytuve ir sumirks g.gif Ar yra kokių įdėjų? Gal labai stora masė? Ar iš apačios kuom paremti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 13, 10:27)
Įdomu,kaip padaryti tokias klostes, kad jos dar ir laikytųsi, nes pastovės šadytuve ir sumirks g.gif Ar yra kokių įdėjų? Gal labai stora masė? Ar iš apačios kuom paremti g.gif
user posted image

Tikrai nesumirksta,ji sukieteja,o kol sukietes galima,po apacia pakisti susukto popierinio ranksluoscio
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 13, 13:35)
Tikrai nesumirksta,ji sukieteja,o kol sukietes galima,po apacia pakisti susukto popierinio ranksluoscio

o tai geriau tą tortą jau apdengtą laikyti šaldytuve per naktį, kad sukietėtų geriau g.gif nes, jei apdengsiu ryte, tai vakare vargu ar bus jau kieta masė g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 13, 13:08)
mergaites,sos.reikia torto,inzinerijos sritis-termoinzinerija,tai torto reikia sia tema,pas mane minciu nulis doh.gif pagelbekit prasau ax.gif

termoinzinerija - vedinimas, kondicionavimas, sildymas(pati baigiau), nu bet kaip turetu atrodyti tortas tai neisivaizduoju unsure.gif iskart soko mintis - vedinimo agregatas - bet ne kaip, ko gero, atrodytu schmoll.gif
gal koks kondicionierius g.gif radiatorius g.gif biggrin.gif galu gale gal kokia kruva popieriu - projektu unsure.gif
Atsakyti