Sveikos , reikia pagalbos. Torto tema: geležinkelis, tortas nevaikiškas. Nieko nerandu
QUOTE(Mayfly @ 2010 05 09, 18:31)
Sveikos , reikia pagalbos. Torto tema: geležinkelis, tortas nevaikiškas. Nieko nerandu
ieškok geležinkelininko lazdelės, kepurės, kažko tokio, ruporo
Ačiū
o man reikėtų torto ..nesudėtingo, darželio išleistuvėms, nu niekaip nesugalvoju ką sugalvot
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 11, 16:17)
o man reikėtų torto ..nesudėtingo, darželio išleistuvėms, nu niekaip nesugalvoju ką sugalvot
O koks darzelio pavadinimas? Gal galima su tuo ka nors sumastyt?
mergaites,sos.reikia torto,inzinerijos sritis-termoinzinerija,tai torto reikia sia tema,pas mane minciu nulis pagelbekit prasau
Įdomu,kaip padaryti tokias klostes, kad jos dar ir laikytųsi, nes pastovės šadytuve ir sumirks Ar yra kokių įdėjų? Gal labai stora masė? Ar iš apačios kuom paremti
QUOTE(neli @ 2010 05 13, 10:27)
Įdomu,kaip padaryti tokias klostes, kad jos dar ir laikytųsi, nes pastovės šadytuve ir sumirks Ar yra kokių įdėjų? Gal labai stora masė? Ar iš apačios kuom paremti
Tikrai nesumirksta,ji sukieteja,o kol sukietes galima,po apacia pakisti susukto popierinio ranksluoscio
QUOTE(daividija @ 2010 05 13, 13:35)
Tikrai nesumirksta,ji sukieteja,o kol sukietes galima,po apacia pakisti susukto popierinio ranksluoscio
o tai geriau tą tortą jau apdengtą laikyti šaldytuve per naktį, kad sukietėtų geriau nes, jei apdengsiu ryte, tai vakare vargu ar bus jau kieta masė
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 13, 13:08)
mergaites,sos.reikia torto,inzinerijos sritis-termoinzinerija,tai torto reikia sia tema,pas mane minciu nulis pagelbekit prasau
termoinzinerija - vedinimas, kondicionavimas, sildymas(pati baigiau), nu bet kaip turetu atrodyti tortas tai neisivaizduoju iskart soko mintis - vedinimo agregatas - bet ne kaip, ko gero, atrodytu
gal koks kondicionierius radiatorius galu gale gal kokia kruva popieriu - projektu