Mergaites jus auksas......
dar paprašysiu pagalbos.....reikia torto išejimo y dekreta proga.....gal turit kokiu foto ar minčiu kaip puošti....ar tinka kažkas su leliuku,su batukais ir t.t....
QUOTE(kirbe @ 2010 05 04, 16:30)
Mergaites jus auksas......
dar paprašysiu pagalbos.....reikia torto išejimo y dekreta proga.....gal turit kokiu foto ar minčiu kaip puošti....ar tinka kažkas su leliuku,su batukais ir t.t....
As, tiesa sakant, nedaryciau nei su leliuku, nei su batukais. na, cia, aisku, mano nuomone. ir is vis nedeciau juokiu atributu susijusiu su vaikiukais.
padaryciau paprasta balta torta su gelem
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2010 05 03, 18:00)
Gal kas žinot, iš ko padaryti tą pagrindą, kad galima būtų apdengti mase ir apjuosti juostele? Visko masčiau, net apie lentutes ir pan., bet nieko nesugalvoju, kad galima būtų LT nusipirkti. Kartono juk tokio storo nėra, o ir tiek sluoksnių nesuklijuosi gi
As daryciau ta padekla is putupolesterolio
kirbe,jai aš daryčiau,tai daryčiau va tokio stiliaus tortuką
gražu,bet kaip tą pilvą paskuj pjaustyt nėščiajai aparpuolis ištiks
QUOTE(adriu @ 2010 05 05, 09:10)
niu net apie tai nepagalvojau manau čia kiekvieno koks įsitikinimas,jai jau prasideda diskusijos,tai tada geriausiai,kaip aseni sake geriausiai jokių formų,paprastą baltutį tortuką su gėlėmis,gal ramunėmis,įdomu ko nori ta moteris
QUOTE(adriu @ 2010 05 05, 10:10)
gerai pastebejai, bet tada kaip reik pjaustyti tortus skirtus mergvakariui, bernvakariui?
QUOTE(lotute @ 2010 05 05, 09:45)
gerai pastebejai, bet tada kaip reik pjaustyti tortus skirtus mergvakariui, bernvakariui?
Man tai tu "daiktu" negaila pjaustyt . O va pilva tai gaila
QUOTE(miskouoga @ 2010 05 05, 11:37)
Man tai tu "daiktu" negaila pjaustyt . O va pilva tai gaila
na matai kiekvienam savo
amerokonai išdurnėję visai... brutalu pjaustyti tokius tortus, naujagimius, vaikus, nėšukes, siaubas....man ir nuotraukos nepriimtinas variantas pjaustyt...
QUOTE(Asseni @ 2010 05 04, 18:49)
As, tiesa sakant, nedaryciau nei su leliuku, nei su batukais. na, cia, aisku, mano nuomone. ir is vis nedeciau juokiu atributu susijusiu su vaikiukais.
aciu už nuomone...ko gero kazka paprasto ir padarysiu,nes prase tik užraso GREITAI PASIMATYSIM,čia kolektyvui..
Merginos, sos
Berodz Olesta buvo imetus nuoroda tortu su gelem, ramunem ir panasiai. Bandau per google susirast, kaz ka kita meta, Imeskit prasom dar karta. NERANDU
Aciu
Berodz Olesta buvo imetus nuoroda tortu su gelem, ramunem ir panasiai. Bandau per google susirast, kaz ka kita meta, Imeskit prasom dar karta. NERANDU
Aciu
Mergaites padekit,turiu padaryti torta su lenku veliava,nu atrodo viskas kaip ir aisku,bet man kazkaip nu be rysio gal,gal kuri turit ka nors panasaus kaip tai atrodo nieko nerandu ,sakiau nupirksiu ta mazyte suvenyrine,bet netinka ir ka daryti