Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(gwidita @ 2010 04 30, 20:23)
o koky tortuka butu galima iskepti 4klases baigimo proga?visai klasei...  rolleyes.gif  4u.gif
ir gal galit pasiulyt kepejele mirksiukas.gif

Tų idėjų reikėtų ir man.. Gavau prašymą iškepti 4klasės baigimo proga,tai vat mąstau ką būtų galima..ar pajėgsiu apsiimti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, sakykit kur ieskoti nuoroda apie tortus, na budavo naujoje temoje sukelti visi tortu pavadinimai nuorodos ir taip galedavai paziuret torto recepta, ansciau razdavau, dabar nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 01, 15:36)
Sveikutes, sakykit kur ieskoti nuoroda apie tortus, na budavo naujoje temoje sukelti visi tortu pavadinimai nuorodos ir taip galedavai paziuret torto recepta, ansciau razdavau, dabar nerandu blush2.gif

gal cia
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 01, 15:46)

Na ne, bet vistiek aciu 4u.gif , isimeciau i favoritus sia temele. Ten buvo ir "snikers" ir "tailandietiskas" ir daug kitu... tiesiog pradzioje nuorodos senesniu temu- tortu, o paskui diskusijos doh.gif , na nemoku paaiskint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 01, 16:43)
Na ne, bet vistiek aciu 4u.gif , isimeciau i favoritus sia temele. Ten buvo ir "snikers" ir "tailandietiskas" ir daug kitu... tiesiog pradzioje nuorodos senesniu temu- tortu, o paskui diskusijos doh.gif , na nemoku paaiskint verysad.gif

matyt šito ieškote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2010 05 01, 16:53)
matyt šito ieškote 4u.gif

Taip thumbup.gif aciukas doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Pasidariau dengimo mase is saldainiu MARSHMALLOW, ir tik dabar rusaiciu forume uzskaiciau , kad ja apdengto torto negalima deti i saldytuva, ka man daryt, jei ryt neturesiu laiko su ja zaist, torta norejau siandien pasipuost schmoll.gif g.gif , bet ir siaip, juk is karto torto nesuvalgysi, tai kur ji laikyt....Nejau man reiks daryt kita dengimo mase blush2.gif
Atsakyti
mitas, kišdavau ir nieko schmoll.gif viskas tvarkoj su ta mase...
Atsakyti
Sveikutes,
kažin ar čia pataikiau ax.gif Esu tik mėgėja kepinių ir iki jūsų man dar labai toli. Noriu sesutei vestuviu proga iškepti tortą, bet dar nesu niekada dengusi torčiuko mase, todėl bandysiu pradžioj paeksperimentuoti. Gal galit patarti, kaip galėčiau kukliai, paprastai ir nesudėtingai papuošti jį? Gėlyčių taip pat nesu dariusi, bet mėginsiu išmokti. Ir kur įsigyti valgomųjų dažų?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 03, 12:44)
mitas, kišdavau ir nieko  schmoll.gif  viskas tvarkoj su ta mase...

Na gerai, pabandysiu, ryt pasakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 05 03, 11:06)
Sveikutes,
kažin ar čia pataikiau  ax.gif Esu tik mėgėja kepinių ir iki jūsų man dar labai toli. Noriu sesutei vestuviu proga iškepti tortą, bet dar nesu niekada dengusi torčiuko mase, todėl bandysiu pradžioj paeksperimentuoti. Gal galit patarti, kaip galėčiau kukliai, paprastai ir nesudėtingai papuošti jį? Gėlyčių taip pat nesu dariusi, bet mėginsiu išmokti. Ir kur įsigyti valgomųjų dažų?
Ačiū  4u.gif

Pasižiūrėk štai čia. Labai mielos bitutės ir vestuvėms į temą mirksiukas.gif Aprašyta, kaip padaryti, gali dengti marcipanine/curkine mase, o ant jos bitučių prilipdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 05 03, 13:23)
Pasižiūrėk štai čia. Labai mielos bitutės ir vestuvėms į temą  mirksiukas.gif Aprašyta, kaip padaryti, gali dengti marcipanine/curkine mase, o ant jos bitučių prilipdyt  mirksiukas.gif

Ačiū, bet įsivaizduoju baltą tortą, galbūt dviejų aukštų rolleyes.gif Nepasisakiau, kad svočia būsiu.
Atsakyti