QUOTE(gudre755 @ 2010 05 12, 13:47)
Kiek mazdaug laiko siuntinukas keliauja iki Rusijos:hm mano issiunte geguzes 1d., bet dar cia nerodo, kad butu gauta
http://www.russianpo...slug/trackingpo
as vedu ta numeriuka kur prasideda RB.....gal dar kur kitur galima pasiziureti, kurioje salyje dabar siuntinukas
As pirma savo siunta laukiau diaugiau nei menesi, tik po ~35d. pamaciau info apie ja Rusijos saite. Pries tai jau spejau parasyti braskems, kad negaunu siuntos, jie jau spejo pakartotinai issiusti, ir dar po savaites pamaciau, kad ta mano pirma siunta iskeliavo is Rusijos toliau...
Vienu zodziu, iiiilgaaaa istorija buvo. O antros siuntos (kur pakartotinai issiunte), iki siol nematau tame saite, nors preke jau atkeliavo pas mane. Taip kad, jus galit ir nematyti to numerio, o is karto rasti pranesima savo pasto dezuteje.
Papildyta:
Ir dar... su tais kinieciais labai "linksma" kalbeti. Kaip as jau minejau, labai ilgai negavau savo prekes... susirasinejimas... bla-bla-bla... jie issiunte pakartoninai, ir po savaites gaunu savo pirma siunta, po 2 savaiciu - antra. Nu, galvoju, ta antra pasiliksiu sau, o pinigus jiems pravesiu. Rasau, taip ir taip, kad ir man ir jums butu patogu, pasilieku antra preke sau. Jie raso, ok, no problem. Klausiu, i koki e-maila vesti pinigus per Paypal? Parase ta e-maila, bet PP nepriima apmokejimo, raso, kad i si e-maila galima apmoketi tik is braskes tinklalapio. Vnz., vel jiems rasau. Jie man atsako, kad turiu padaryti to produkto uzsakyma, suvesti savo tikslu adresa, apmokejima pasirinkti per PP, prisijungti prie savo PP, ir pastaboje pazimeti, kad tai yra REBILL order XXXXXXXXX. Na, taip ir padariau. Apomokejau. Ir ka jus manot? Gaunu laiska is braskiu, kad mano uzsakymas paruostas ir issiustas
(trackin Nr. XXXXXXXXXXX)
Ciut nuo kedes nenukritau. Parasiau jiem "Alio!!! Ka jus darot? Tai buvo REBILL!!!" O jie man - "mes labai apgailestaujame, kad jus iki siol negavote savo siuntos, kad po 2 savaiciu, jeigu as negausiu, jie man arba pakartotinai issius ta preke, arba grazins pinigus"
Vienu zodziu.