Įkraunama...
Įkraunama...

StrawberryNET- VII

QUOTE(jurate4 @ 2013 01 16, 15:10)
vat aš sakau, kad man galai nesueina,  pirkau kvepalus už 47usd.  banke nuskaityta 163lt  gaunasi kad 47 eur.  apmuitino + 64 lt   doh.gif  dabar ieškosiu info jei braskes mokesčius gražina, tai nors kiek nuostolio mažiua būtų.  labai gaila kad tokie kvepalai Lt kainuoja 100lt.  o is braskiu gavau už 220.su visais muitais.  net nesinori išpakuot  verysad.gif

braškės gražins muitą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2013 01 16, 16:10)
vat aš sakau, kad man galai nesueina,  pirkau kvepalus už 47usd.  banke nuskaityta 163lt  gaunasi kad 47 eur.  apmuitino + 64 lt  doh.gif  dabar ieškosiu info jei braskes mokesčius gražina, tai nors kiek nuostolio mažiua būtų.  labai gaila kad tokie kvepalai Lt kainuoja 100lt.  o is braskiu gavau už 220.su visais muitais.  net nesinori išpakuot  verysad.gif

Na jums viska gerai paskaiciavo, ne nuo EUR, o nuo vertes litais - 21% nuo 163Lt gaunasi 64Lt + 30Lt uz paskaiciavimo paslauga, tai viso ir gaunasi 64Lt.
Papildyta:
QUOTE(Aura_K @ 2013 01 11, 09:59)
Labas rytas,
Turiu toki klausima. O kai braskes paskelbia dovana. PVZ. vakar paskelbe, kad perki uz 25 usd ir 30 usd vertes dovana gauni. Tai kaip su mokesciais? Nes siuntinio verte jau 55 usd gaunasi....

Dovana buna $0.00 arba FREE, t.y. sumos neraso.
Atsakyti
QUOTE(Aura_K @ 2013 01 03, 22:39)
Aciu smile.gif
Papildyta:
Beje, nors valiuta pasirinkau USD, kai perejau prie pirkimo issoko pranesimas, kad siunciat i jusu valstybe galim skaiciuoti tik eurais. Ir patys automatiskai perskaiciavo
USD kazkiek pigiau butu buve..

kiek suptratau, dabar valiutos pasirinkti nebeleis smile.gif

O gal kas nors gali imesti adresiuka kuriuo reikia rasyti ir mazdaug teksta norint grazintis muita? Manau daug kam bus aktualu smile.gif
Atsakyti
O gal dabar uztenka uzpildyti tik ta forma ju psl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamukas@: 21 sausio 2013 - 09:22
QUOTE(jur12345 @ 2012 07 30, 19:40)
man lygiai tas pats su SEB, uzblokavo kortele, irgi kazkokie po 1 USD nuskaitymai neaiskus atsirado  g.gif

ką gi, pirmą kartą pirkau iš braškių irgi su sebo kortele, neleido atsiskaityti, nors viską vedžiau teisingai doh.gif

atsiskaičiau paypalu tada smile.gif

kažin dabar labai nesaugu? 4u.gif
persivesti pinigus kitur?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 01, 20:35)
kažin dabar labai nesaugu?  4u.gif
persivesti pinigus kitur?

Man irgi įdomu kaip dėl to saugumo g.gif norėjau sakytis jau, bet paskaičius apie tuos nuskaičiavimus, suabejojau unsure.gif
Atsakyti
ar galima atsaukti katik uzsakyta siuntini?
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 02 04, 19:49)
Man irgi įdomu kaip dėl to saugumo g.gif norėjau sakytis jau, bet paskaičius apie tuos nuskaičiavimus, suabejojau unsure.gif

Sveiki, man nenuskaitė nieko, pavyko atsiskaityti per paypalą ir per virtoun kortelę, o štai ber kitas internetines korteles - ne 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu dabar braskiu siuntiniams visiems uzdeda muita unsure.gif , nes neperseniausiai gavau dovana, nors ir buvo pazymeta kaip dovana, bet vistiek papuole i muitine. Aiskinausi su muitine kodel, tai pasake man, kad siuntejas priklijuoja lipduka ir nurodo kad reikia deklaruoti doh.gif doh.gif
Nesuprasi tu braskiu, kam to reikia- prasyti kad deklaruoti ir apmuitinti, o paskui grazinti tuos pinigus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

kuri mergina galėtų man padėti ir priglausti mano užsakymą šalia savojo? Atsiskaityčiau iškart. Geriausia būtų klaipėdietė.
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2013 02 16, 13:02)
Nesuprasi tu braskiu, kam to reikia- prasyti kad deklaruoti ir apmuitinti, o paskui grazinti tuos pinigus doh.gif  doh.gif

As tai kazkaip netikiu, kad braskes praso apmuitint... Gal cia darbuotoja sugalvojo tik taip - nu tikrai pirmakart girdziu toki dalyka. Deklaracijos lapelis tarkim ant siuntos buna (t.y. kur nurodyta dovana ar ne, kas viduj, verte ir tt), bet ji privaloma det visiems.

QUOTE(Balta.Eustoma @ 2013 02 19, 16:02)
Sveikos, merginos,

kuri mergina galėtų man padėti ir priglausti mano užsakymą šalia savojo? Atsiskaityčiau iškart. Geriausia būtų klaipėdietė.

O kodel pati nenorit uzsisakyt? Juk siuntimas nemokamas, o jei dar suma nevirsija 75Lt, tai tuo labiau. Nes prisijungus kartu su kuo kitu, tai tikrai suma bus virsyta ir papildomai moket PVM bei pasto mokesti reikes....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 20, 02:52)
O kodel pati nenorit uzsisakyt? Juk siuntimas nemokamas, o jei dar suma nevirsija 75Lt, tai tuo labiau. Nes prisijungus kartu su kuo kitu, tai tikrai suma bus virsyta ir papildomai moket PVM bei pasto mokesti reikes....

Dėja, bet pati neturiu tinkamos kortelės. Suma gerokai viršija limitą, tad bet kuriuo atveju mokesčius susimokėt tektų sad.gif tarpininkės kažkodėl netarpininkauja su čia parduotuve. Nesuprantu, kodėl biggrin.gif
Atsakyti