Įkraunama...
Įkraunama...

StrawberryNET- VII

QUOTE(gold_fish @ 2012 06 12, 12:08)
o Lietuvos muitne darbuojasi  doh.gif  braskiu siuntinukas issiustas ir atejo is Svedijos, muitine sulaike ir aisku priskaiciavo mokescius, bet mokescius paskaiciavo nuo pilnos prekes sumos, t.y. ne nuo tos, kuria as sumokejau jau pritaikius visas nuolaidas, idomiai sakyciau  doh.gif
Tikiuosi braskes grazins  rolleyes.gif

Kiek suprantu, tai ziurima i siuntejo vieta, tai braskes ne Svedijoj yra ir todel gali paskaiciuot (gali padalini turet, bet registruota tia Hong Kong). Nemoku graziau ir aiskiau paaiskint, tai tikiuosiu supratot.

Mokescius kai skaiciavo, tai gal pridejo siuntima? Nes is braskiu kaip ir nemokamas, bet tipo nu negali but, kad paste siunciant nieko nemoki, tai muitine gali pridet isivaizduojama siuntima (nebent yra pazymeta, kad siuntimas iskaiciuotas i ta suma, o ne 'siuntimas 0.00').
Atsakyti
Vėl kreipiuosi pagalbos blush2.gif ..

Patikrinus post.lt siuntinio kodą pamačiau, kad siuntinys jau Vilniaus muitinėje ir reikia pateikti papildomus dokumentus, kad siunta būtų išmuitinta (iš pašto dar jokio pranešimo negavau). Dokumentus ruošiuosi pateikti internetu (per post.lt), kur reikia užpildyti formą ir prisegti dokumentus. Mano klausimai:

1. kaip jiems prisegti iš braškių el paštu gautą užsakymo patvirtinimą? (ar atsispausdinti ir skanuoti, ar 'screen shota' daryt - bet tokiu būdu nesimatys visos info..) g.gif
2. ar išsiuntus tuos dokumentus jau garantuotai teks mokėti muitinės mokestį (prekės kaina 130 Lt)?
3. ar būna, kad nepateikus tų dokumentų muitinė galiausiai išsiunčia tą siuntinį gavėjui? rolleyes.gif

Kiek skaičiau šią bei buvusias temas, atsakymo neradau, tad būčiau dėkinga, jei daugiau nusimanančios pagelbėtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 14 birželio 2012 - 22:30
QUOTE(shopingas @ 2012 06 12, 19:52)
Kiek suprantu, tai ziurima i siuntejo vieta, tai braskes ne Svedijoj yra ir todel gali paskaiciuot (gali padalini turet, bet registruota tia Hong Kong). Nemoku graziau ir aiskiau paaiskint, tai tikiuosiu supratot.

Mokescius kai skaiciavo, tai gal pridejo siuntima? Nes is braskiu kaip ir nemokamas, bet tipo nu negali but, kad paste siunciant nieko nemoki, tai muitine gali pridet isivaizduojama siuntima (nebent yra pazymeta, kad siuntimas iskaiciuotas i ta suma, o ne 'siuntimas 0.00').

na taip, ziuri kur registruota.....

Mutines lape nieko neparasyta, kad priskaiciavo uz siuntima, bet kur yra skiltis siuntos dalies verte parasyta pilnoji prekes kaina (mano atveju 49$, nors mokejau 40.01 $), zodziu.... uztad pastas sau pasiskaiciavo 30 LT doh.gif

Taip pat, dienos skirtumu is braskiu buvau uzsisakiusi ir dar kai ka, tai sis siuntinukas praslydo pro muitine biggrin.gif

Arkana, niekad nesu per post.lt pateikus dokumentu, visada sulaukiu pranesimo pastu, ir tada e-mailu pateikiu visa informacija.
Atsakyti
Po visų vargų pagaliau gavau savo siuntinį. Paštui teko susimokėti net 56Lt (už 130Lt vertės siuntinį) doh.gif Žiūrėsiu, ar sklandžiai pavyks atgauti tuos pinigus iš braškių..

Beje, o siunčiant jiems tuos mokesčių sumokėjimo dokumentus reikia litus konvertuoti į USD ar bent kažkur paminėti USD sumą? Nes dabar ten viskas tik litais.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2012 06 19, 13:36)
Beje, o siunčiant jiems tuos mokesčių sumokėjimo dokumentus reikia litus konvertuoti į USD ar bent kažkur paminėti USD sumą? Nes dabar ten viskas tik litais.. g.gif

Paziurek pirmam tmeos puslapy - gal bus sita info, bet man rodos nereikia.
Atsakyti
skelsiu postą truputį iš kitos pusės.

buvau aksčiau aktyvi braškių pirkėja. dabar rečiau. paskutinį pirkinį turėjau prieš kokius 3 mėn. bet čia žiniai, o esmė -

ką tik swedbankas blokavo mano kreditinę kortelę, nes, pasak jų būtent iš braškių puslapio nutekėjo kortelės duomenys. ir tikrai - vakar jokių operacijų neatlikinėjau, bet kažkoks naiškus int. psl. nuskaičiavo 3,5 lt. nedaug, bet bishki po bishki susikauptų.

tai vat, noriu pasakyt - visalaik pasitikėjau braškėmis, bet, pasirodo - atsiskaitymai pas juos nesaugūs sad.gif

einu dabar braškėms piktą laišką rašyt cool.gif
Atsakyti
Merginos ar pirkot kas kvepalus braskese? ar tikrai originalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksiaster @ 2012 07 30, 07:36)
Merginos ar pirkot kas kvepalus braskese? ar tikrai originalai?  4u.gif

pirkom, ir ne kartą. originalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 07 30, 09:53)
pirkom, ir ne kartą. originalai  4u.gif

Aciu, uzsakiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2012 07 05, 11:13)
skelsiu postą truputį iš kitos pusės.

buvau aksčiau aktyvi braškių pirkėja. dabar rečiau. paskutinį pirkinį turėjau prieš kokius 3 mėn. bet čia žiniai, o esmė  -

ką tik swedbankas blokavo mano kreditinę kortelę, nes, pasak jų būtent iš braškių puslapio nutekėjo kortelės duomenys. ir tikrai - vakar jokių operacijų neatlikinėjau, bet kažkoks naiškus int. psl. nuskaičiavo 3,5 lt. nedaug, bet bishki po bishki susikauptų.

tai vat, noriu pasakyt - visalaik pasitikėjau braškėmis, bet, pasirodo - atsiskaitymai pas juos nesaugūs sad.gif

einu dabar braškėms piktą laišką rašyt  cool.gif

man lygiai tas pats su SEB, uzblokavo kortele, irgi kazkokie po 1 USD nuskaitymai neaiskus atsirado g.gif
Atsakyti
Gal kuri susidūrėt - atnaujintame jų puslapyje neleidžia pakeisti valiutos iš eurų į dolerius. Bent jau anksčiau tai kainų skirtumas būdavo... Kokia valiuta jūs perkatės?
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2012 10 08, 15:52)
Gal kuri susidūrėt - atnaujintame jų puslapyje neleidžia pakeisti valiutos iš eurų į dolerius. Bent jau anksčiau tai kainų skirtumas būdavo... Kokia valiuta jūs perkatės?

man leido, pabandyk pasirinkti sali Lithuania, ir tada turetu leisti keisti ir valiuta.
Atsakyti