Sveikos,
nesu užsakinėjusi iš šio psl, tačiau noriu kvepalus atsisiųsti. Suprantu, kad mokesčių nėra, tačiau kaip yra su ta muitine? Ka daryti, kad ten prekės neįstrigtų, o jei taip atsitinka tada kokie mokesčiai būna?
Ačiū už atsakymą
QUOTE(--zuika-- @ 2012 03 06, 14:26)
Sveikos,
nesu užsakinėjusi iš šio psl, tačiau noriu kvepalus atsisiųsti. Suprantu, kad mokesčių nėra, tačiau kaip yra su ta muitine? Ka daryti, kad ten prekės neįstrigtų, o jei taip atsitinka tada kokie mokesčiai būna?
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
kad neįstrigtų užsakymas neturi viršyt 75 lt. Jei užsakymas viršija 75 lt, muitinė gali siuntinį sulaikyt. Tada siuntinys apmokestinamas PVM ir akcizu. Sumokėtus mokesčius braškės grąžina, parašius jiems laišką su prisegtais mokėjimo dokumentais
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 06, 15:31)
kad neįstrigtų užsakymas neturi viršyt 75 lt. Jei užsakymas viršija 75 lt, muitinė gali siuntinį sulaikyt. Tada siuntinys apmokestinamas PVM ir akcizu. Sumokėtus mokesčius braškės grąžina, parašius jiems laišką su prisegtais mokėjimo dokumentais
ačiū
Ar cia man vienai neveikia puslapis jau kiek laiko, pvz. paieska.
man viskas veikia
Mergytės, gal kuri galėtų mane nuraminti dėl muito grąžinimo popieriukų?
Man pašte atėmė vieną iš dviejų lapų, kuriuos muitinė išrašė Sako, čia paštui lieka Tai bendra suma matosi tik pašto kasos čekyje. Ar ir jums taip buvo?
Papildyta:
Svarbiausio dalyko nepasakiau Tame viename mano lape yra tik maždaug pusė sumos įrašyta, o kita pusė - tame lape, kur pašte liko.
Man pašte atėmė vieną iš dviejų lapų, kuriuos muitinė išrašė Sako, čia paštui lieka Tai bendra suma matosi tik pašto kasos čekyje. Ar ir jums taip buvo?
Papildyta:
Svarbiausio dalyko nepasakiau Tame viename mano lape yra tik maždaug pusė sumos įrašyta, o kita pusė - tame lape, kur pašte liko.
QUOTE(klaipediete83 @ 2012 03 22, 13:20)
Mergytės, gal kuri galėtų mane nuraminti dėl muito grąžinimo popieriukų?
Papildyta:
Papildyta:
čekyje visa mokėta suma, taip? tai skanuokit/fotografuokti čekį ir nusiųskit
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 22, 15:18)
čekyje visa mokėta suma, taip? tai skanuokit/fotografuokti čekį ir nusiųskit
kasos cekyje tai taip, is dvieju susidaranti, bet pati muitine tokius dar lapus pridejo, is kuriu viena pastas pasiėme. Uzpildziau jau su cekiu. Aciu uz pagalba
Ieskau kas noretu jungtis prie siuntimo islaidu is JAV , galima siustis ka tik norite placiau i AZ
QUOTE(Exige @ 2012 03 26, 09:40)
Ieskau kas noretu jungtis prie siuntimo islaidu is JAV , galima siustis ka tik norite placiau i AZ
?????
kokios dar siuntimo išlaidos?
QUOTE(Exige @ 2012 03 26, 07:40)
Turbut atsirado nauja tarpininke ir pradeda reklamuotis
QUOTE(Indrushacka @ 2012 03 26, 10:20)
Turbut atsirado nauja tarpininke ir pradeda reklamuotis
tikrai ne tarpininke, neturiu laiko tokiem dalykeliam, vienai per brangu ieskau zmogiuku kas noretu jungtis, nes pati siunciuosi mazasvori daikta o siuntimas vistiek uz 4.5kg skaiciuojamas
Papildyta:
QUOTE(Exige @ 2012 03 26, 13:49)
tikrai ne tarpininke, neturiu laiko tokiem dalykeliam, vienai per brangu ieskau zmogiuku kas noretu jungtis, nes pati siunciuosi mazasvori daikta o siuntimas vistiek uz 4.5kg skaiciuojamas
pamirsau pamineti kad kalbu ne apie strawberry.net o apskritai apie visus daiktelius is jav, atleiskit jei ne visai i tema