Jausmas, lyg butu atsake i mano laiska, siusta bendruoju pasto skirstymo centro e-mail tos pacios dienos ryte, kai buvo paskelbtas sis oficialus pranesimas
Mokesčius skaičiuoja nuo bendros sumos, t.y. prekės kaina+siuntimo kaina. Skaičiuoja nuo bendros sumos PVM, tai jūsų atveju apie 34 lt, paštui apie 14 (išmuitinimas vadinamas), atrodo taip ....
mano siunta nuo vasario 6 vis dar kaba muitinei. prisiskambinti jiems nerealiai, visos linijos arba uzimtos arba isvis isjungtos. bet perskaicius sita pranesima siek tiek nusiraminau
Puslapis TIK vienas - tiesiog parinktos skirtingos salys (kaireje galima pakeist pasirinkima), o jau pagal pagal tai buna ir skirtingu pasiulymu (musulmoniskoms slaims pvz per ramadana buna spec pasiulymai kai tuo tarpu kitas salis pasirinkus nerodo tu pasiulymu). Bet perkant vistiek galutinai reikes suvest savo informacija ir eis is jums priklausancio puslapio, t.y. negalesit braskiu apgaut, kad perkat is JAV puslapio, o esat/siunciates i LT. Cia kaip ir su valiutom - rinktis gali kuria nori ju puslapyje, o moki visada viena.
Pasiskaicius pora temu suprantu, kad yra buve atveju kai negrazino braskes muito mokesciu? Ar cia tiesiog buvo koks tarpkulturinis nesusisnekejimas? Nes su mokesciais tai visiskai neapsimoka uzsakineti, man produktas iseis visumoje brangiau nei parduotuveje
Pasiskaicius pora temu suprantu, kad yra buve atveju kai negrazino braskes muito mokesciu? Ar cia tiesiog buvo koks tarpkulturinis nesusisnekejimas? Nes su mokesciais tai visiskai neapsimoka uzsakineti, man produktas iseis visumoje brangiau nei parduotuveje